*מתכון זה שופץ ושודרג ב 09/04/20
בוקר טוב!
חג שמח ואיך היה הסדר?
פוסט ביום ראשון לפנים משורת הדין.
ולמה? כי השבוע חג, והכל התהפך… יום חמישי זה בכלל יהיה יום שישי, והיום בעצם… יום שני?!
בכל מקרה, המתכון של יום שני עולה ביום ראשון והמתכון של יום חמישי עולה ברביעי.
והפוסט האישי הקבוע שלי ברשתות החברתיות שעולה תמיד ביום ראשון, יעלה מחר. אה! 🙂
תכלס מה זה בעצם משנה הימים מה שחשוב זה שיש לנו פה מתכון די ממכר למצה בריי טבעוני אחד מלוח ואחד מתוק.
אבל רגע, לפני… רציתי להגיד לכם מילה.
בסופ״ש האחרון, הבלוג שבר את כל שיאי הכניסות אליו אי פעם.
ב 48 שעות יותר מ 37,500 עמודים נצפו בבלוג.
קרוב ל 15,000 איש ביקרו בו יותר מ 19,000 פעמים… כל זה ביומיים!
רציתי להגיד לכם תודה.
תודה על האהבה, על התמונות, על הלייקים, על השיתופים.
תודה שאתם אוהבים את המתכונים, תודה שאתם מפרגנים, תודה שאתם כאן.
כל זה, שום דבר מזה, לא היה קורה בלעדיכם.
מודה לכם מכל כל כל הלב.
ועכשיו- מצה בריי! או מצברייט או איך שקוראים לדבר הטעים הזה אצלכם בבית 🙂
מתכון אחד למצה בריי מלוח ומתכון אחד למצה בריי מתוק ואני באמת לא יודעת להחליט איזה יותר טעים.
פשוט תכינו את שניהם אה?
נשיקות והמשך חג מהמם.