GIFT CARD התחבר/י

מיטבולס טבעוני – קציצות בשר טבעוניות


הלו 🙂

כמו שכבר אמרתי, זה ממש מוזר לכתוב לכם מראש.

אני יודעת שכבר אמרתי את זה אבל זה פשוט מוזר מכדי שאני אוכל לא לציין את זה.

ברור שזה הרבה יותר טוב מלא להעלות מתכונים במשך שבועיים חס וחלילה!

כמו שכבר סיפרתי לכם, החלטתי להעלות לכם מתכונים ברוח ארצות הברית וספציפית- ניו יורק.

כי אם כבר אני בניו יורק אז שגם אתם תוכלו להנות קצת מהחוויה תוך כדי.

אחד הדברים שהכי, אבל הכי, מתקשרים לי עם ניו יורק, זה חברים. הסידרה.

קשה לי להאמין שמישהו מכם לא יודע על מה אני מדברת אבל אם לא, אני מבקשת בכל לשון של בקשה לקחת יומיים חופש, לצפות בכל 10 העונות ולהמשיך לקרוא את הפוסט רק אחר כך.

מיטבולס טבעוני - קציצות בשר טבעוניות

אוקי, אז עכשיו כשכולנו מסונכרנים אפשר לדבר על ג'ואי טריביאני וספציפית על כריך המיטבולס המפורסם.

מין הסתם, אף פעם לא באמת רציתי לאכול את הכריך המדובר של ג'ואי, כי הוא באמת עם קציצות בשר אבל תמיד חלמתי על גירסה טבעונית משובחת.

ומעולם לא מצאתי אחת כזו, בכל מקום שהייתי בו בעולם.

עכשיו, עם הנסיעה לניו יורק ועם ג'ואי טריביאני בראש החלטתי להכין לי כריך שכזה.

חם, מלא ברוטב, עם קציצות עסיסיות בפנים ולחמניה מפנקת, כזה שקצת חייבים להתלכלך כשאוכלים.

זה יצא מושלם, בדיוק מה שרציתי. עסיסי כזה ומלא בטעמים, קצת מושחת אבל לא באמת, כזה שרוצים לשמור שישאר לאחר כך אבל לא ממש מצליחים להפסיק לאכול.

אני מקווה שתהנו, אני בנתיים אלך לי לבניין המפורסם של 'חברים' ואצטלם שם ברחוב כמו תיירת מגעילה….

ביי 🙂

מיטבולס טבעוני - קציצות בשר טבעוניות

מיטבולס טבעוני – קציצות בשר טבעוניות


הכנות
25 דקות
בישולים
45 דקות
מתי מוכן
עוד שעה וקצת

מה צריך

מיטבולס (30 חתיכות)

400 גרם טופו קשה

1/2 כוס שעועית שחורה מוכנה לאכילה

1/2 כוס חבילה קשיו קלוי

1/2 כוס שקד טחון

1/2 גמבה אדומה חתוכה גס

1 בצל קטן חתוך לרבעים

2 שיני שום כתושות

1 חופן כוסברה

2 כפות קמח עדשים כתומות

1 כפית כל תבלין: שבבי צ'ילי, פפריקה מעושנת, כמון

מלח פלפל על פי טעם

רוטב

1 בצל קצוץ דק

20 עגבניות שרי קצוצות

1 גמבה אדומה גדולה קצוצה דק דק

1 שן שום כתושה

1 כפית כל תבלין: אורגנו מיובש, בזיליקום מיובש, פפריקה מעושנת, שבבי צ'ילי

מלח פלפל על פי טעם

מים במידת הצורך

מה עושים

מיטבולס

להדליק תנור על 180 מעלות

להניח את כל המרכיבים במעבד מזון

לעבד לתערובת אחידה לחלוטין ויציבה

להכין כדורים בגודל כדור פלאפל קטן

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה

לאפות 35-40 דקות עד ששחום ויציב

רוטב

במחבת רחבה לחמם מעט שמן

להוסיף בצל ולטגן עד שזהוב

להוסיף גמבה ולטגן עד שמתרכך (לפחות 3 דקות)

להוסיף עגבניות שרי ולבשל עד שהעגבניות מתרככות ולחלוטין

להוסיף שום, תבלינים ומים במידת הצורך

לבשל כמה דקות ולכבות את האש

הגשה

רק לפני הגשה, לזרוק את הקציצות לרוטב החם ולערבב

להגיש או על אורז

או בלחמנייה כמו ג'ואי טריביאני!



בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים