הלו 🙂
כמו שכבר אמרתי, זה ממש מוזר לכתוב לכם מראש.
אני יודעת שכבר אמרתי את זה אבל זה פשוט מוזר מכדי שאני אוכל לא לציין את זה.
ברור שזה הרבה יותר טוב מלא להעלות מתכונים במשך שבועיים חס וחלילה!
כמו שכבר סיפרתי לכם, החלטתי להעלות לכם מתכונים ברוח ארצות הברית וספציפית- ניו יורק.
כי אם כבר אני בניו יורק אז שגם אתם תוכלו להנות קצת מהחוויה תוך כדי.
אחד הדברים שהכי, אבל הכי, מתקשרים לי עם ניו יורק, זה חברים. הסידרה.
קשה לי להאמין שמישהו מכם לא יודע על מה אני מדברת אבל אם לא, אני מבקשת בכל לשון של בקשה לקחת יומיים חופש, לצפות בכל 10 העונות ולהמשיך לקרוא את הפוסט רק אחר כך.
אוקי, אז עכשיו כשכולנו מסונכרנים אפשר לדבר על ג'ואי טריביאני וספציפית על כריך המיטבולס המפורסם.
מין הסתם, אף פעם לא באמת רציתי לאכול את הכריך המדובר של ג'ואי, כי הוא באמת עם קציצות בשר אבל תמיד חלמתי על גירסה טבעונית משובחת.
ומעולם לא מצאתי אחת כזו, בכל מקום שהייתי בו בעולם.
עכשיו, עם הנסיעה לניו יורק ועם ג'ואי טריביאני בראש החלטתי להכין לי כריך שכזה.
חם, מלא ברוטב, עם קציצות עסיסיות בפנים ולחמניה מפנקת, כזה שקצת חייבים להתלכלך כשאוכלים.
זה יצא מושלם, בדיוק מה שרציתי. עסיסי כזה ומלא בטעמים, קצת מושחת אבל לא באמת, כזה שרוצים לשמור שישאר לאחר כך אבל לא ממש מצליחים להפסיק לאכול.
אני מקווה שתהנו, אני בנתיים אלך לי לבניין המפורסם של 'חברים' ואצטלם שם ברחוב כמו תיירת מגעילה….
ביי 🙂