שלום חברים
תאמינו או לא, אני כותבת לכם את המילים האלו בעשר וחצי בלילה.
למה אני 'עובדת' בשעה כזו?! כי היום החלטתי להכין וידיאו למתכון של מחר.
אז בבוקר חשבתי וחשבתי וחשבתי מה להכין, ובסוף החלטתי להכין רולדת בשר טבעונית שלא רציתי לקרוא לה ככה (ואני עוד אספר על זה בהמשך הפוסט).
ואז התחלתי לעבוד על המתכון והכנתי את כל מה שצריך כדי להתחיל לבשל ולצלם.
אבל אז… פתאום החלטתי שהשולחן שאני מלצמת עליו וידיאו, בהיר מידי.
מה עושה בן אדם נורמלי בכזה מצב, כשכבר הכל מוכן לצילומים וכל האוכל מחכה? צובע את השולחן בלקה!
מה, לא?
אז צבעתי את השולחן בלקה.
ואז חיכיתי שהוא יתייבש, תוך כדי מלחמה עם החתולים שלא ידרכו על השולחן או בטעות יטבלו איזה רגל בתוך הפחית של הלקה.
בסוף השולחן התייבש והתחלתי לצלם.
והצילומים לקחו מלא זמן כי זה מתכון עם בצק… ועד שסיימתי כבר הייתי ממש רעבה.
אז עשיתי הפסקת אוכל (בשלוש וחצי!).
ומה? חשבתם שסיימתי?
לצלם וידיאו זה משהו אחד, אבל מאחורי כל וידיאו יש גם מתכון בבלוג שגם אותו צריך הריי לצלם.
אז ניגשתי למלאכה וצילמתי גם תמונות סטילס לבלוג.
ואז התיישבתי לערוך את הוידיאו, מה שלקח שלוש שעות.
ובום פתאום שמונה בערב!
ואז מתן חזר, ואז ישבנו לאכול, ואז דיברנו ודיברנו ורק אחרי כל זה, התפניתי לערוך את התמונות סטילס לפוסט.
ואחרי כל זה, נהיה עשר וחצי בלילה. מיי גוד.
ובגלל שמחר בבוקר אין לי זמן לכתוב, ובגלל שאני ממש רוצה שהפוסט הזה יעלה בשבילכם מחר כמה שיותר מוקדם… הנה אני, כותבת לכם בעשר וחצי בלילה.
ומה שהכי חשוב- זה שאני נהנית מכל רגע!
יום של עשייה, של יצירה, של בישולים וצילומים, יום שלם של לעשות רק מה שאני אוהבת. 🙂
אז מה יש לנו היום בפוסט? הכנתי מאפה, שהוא כל כך מושלם שאני לא מצליחה למצוא לו שם. כל היום שברתי את הראש.
בעמוד האינסטגרם ביקשתי מהעוקבים שיעזרו לי לחשוב על שם וקיבלתי מלאאאא הודעות, איזה חמודים אתם.
בסופו של דבר הבנתי שאם אני לא רוצה לקרוא למאפה הזה משהו עם 'בשר', כנראה שהוא יתקע עם איזה שם משונה שמתאר אותו רק באופן כללי.
מאפה טבעוני פריך, פאי טבעוני מלוח, פאי טבעוני מעושן, בורקס טבעוני ענקי, מאפה פריך במילוי שעועית ואגוזים?! והיו לי עוד מלא רעיונות.
בסוף הלכתי על פשוט. ובינינו אולי השם לא משנה, מה שמשנה זה שזה טעים כל כך!
הבצק ממש נשבר כשנוגסים בו, המילוי רך ומעושן להפליא וזו פשוט מנה טבעונית נהדרת.
תהנו ושיהיה מלא בתיאבון 🙂