היי כולם!
וואו טוב העולם הפך להיות ממש משונה כרגע נכון?
מה שהתחיל כמשהו קטן ולא ברור הפך להיות סוג של סרט הזייתי לחלוטין.
אני אומנם לא מוצאת את עצמי בלחץ היסטרי אבל הכל מרגיש כל כך משונה, באמת.
החלטתי שמהיום אחרי המתכון הזה הטעים במיוחד למעורב ירושלמי טבעוני, אני הולכת להעלות ספיישלים של מתכוני מזווה- מתכונים הכי פשוטים שיש בכל מזווה.
אני לא יודעת כמה מהעוקבים שלי כרגע בבידוד או מכירים מישהו בבידוד אבל מרגיש לי שכולם ממש רוצים מתכונים קלים ומהירים אבל טעימים ומפנקים שלא חובה לצאת בשבילם מהבית.
תרגישו חופשי לשלוח לי הודעות ברשתות החברתיות על דברים מסויימים שבא לכם, אני אשמח לשמוע (או לכתוב לי כאן)
ובנתיים, היום עולה מתכון שכבר הכנתי לכם בתחילת השבוע ואני ממש ממש מרוצה ממנו.
הוא גם מהיר, גם קליל, גם מכמה מרכיבים בלבד ומה שהכי חשוב ממש טעים.
למתן שכבר 6 שנים טבעוני, פתאום התחשק מעורב ירושלמי וקפצתי על ההזמנות להכין.
וכן, בחרתי לקרוא לו מעורב ירושלמי טבעוני ולא להמציא לו שם חדש.
כי אני באמת לא מאמינה בהמצאת שמות חדשים לדברים שמי שרוצה לאכול את הגירסה הטבעוינת שלהם, רוצה לאכול אותם ולא משהו אחר לגמרי בשם אחר לגמרי.
בדיוק בדיוק כמו שניצל טבעול האהוב והידוע משנות התשעים שבא- כן כן לחקות שניצל.
יש לא מעט אנשים שהחליטו להפסיק לצרוך מוצרים מין החי כי הם לא רוצים לפגוע בבעלי החיים, אבל זה לא אומר שהם לא מתגעגעים למנות עם מוצרים מין החי, מנות שהם היו רגילים לאכול אותם יום יום, מנות שמזכירות להם ילדות ומשפחה.
אז אני הכי בעד לקרוא לחיקויים (כן חיקויים) בשמם המקורי כדי לתת אלטרנטיבה למי שרוצה לאכול את אותו אוכל שהוא אוהב רק בלי מוצרים מין החי 🙂
יאללה חפרתי, לכו להכין!