היי היי
השבוע היה סוג של חורף אמיתי.
זה גרם לי לרצות לאכול מלא מלא דברים חמים ובעיקר בצקים.
אני ממש ממש ממש אוהבת מאפים מלוחים.
מכל סוג ובכל תצורה.
הרגשתי פתאום שאין מספיק מתכונים לפשטידות בבלוג.
אז התחלתי לחשוב, אממ איזה פשטידה אני אכין?
מכל מיליון האפשרויות שיש, התמקדתי בשתי אופציות- פשטידת בצל ופשטידת פטריות.
ולמה דווקא אלו? כי אני לא אוהבת לא את זה ולא את זה 🙂
הרגשתי שאם יש משהו שאני לא אוהבת, כנראה שאני צריכה להכין לו מתכון טעים.
מתכון מנצח שאני אגיד לעצמי- וואלה, זה, טעים.
אבל עדיין, לא הצלחתי להחליט. מה עדיף?
בצל, שאני לא יכולה לסבול אם הוא לא מטוגן עד כדי שריפה?
או פטריות שהטקסטורה שלהם מרגישה לי כמו איך שאולי טועם בשר?
מה עושים? מה עושים?
שואלים אתכם! אה אה.
נפלאות המדיה החברתית בשנת 2018.
אז ניגשתי לאינסטגרם וניגשתי לפייסבוק ונתתי לכם שתי אופציות לבחור מהן.
התוצאה מעניינת מאוד- בפייסבוק פשטידת הפטריות ניצחה ובגדול. עקפה את פשטידת הבצל כמעט בכפול הצבעות!
באינסטגרם היתה מלחמה מטורפת של 23 שעות שרוב הזמן היה תיקו- זה בחיים לא קרה לי בסקר באינסטגרם. מטורף.
בסוף, באינסטגרם פשטידת הפטריות גם ניצחה, בהפרש של שני קולות.
וכמו שאומרים- The people have spoken
אם כל כך הרבה מכם רוצים מתכון לפשטידת פטריות טבעונית, כנראה שזה הזמן להכין לכם פשטידת פטריות.
אני מקווה שתהנו ושיהיה לכם טעים.
סופ"ש נעים וסוער לכולם, נשיקות.