היי כולם!
זה בהחלט מוזר לכתוב לכם פוסט מראש ולא באותו היום שאני מעלה אותו, כמו בדרך כלל.
אבל מה לעשות שאני נוסעת לניו יורק עוד יומיים ולא רציתי להשאיר אתכם לבד?!
אז אני כותבת לכם מראש 🙂
בשבועיים האלו שאני לא אהיה פה יעלו כמה פוסטים לבלוג וכמעט כולם בסימן ארצות הברית…
או לפחות אוכל שמתקשר לי עם ארצות הברית.
עבדתי על פוסטים נהדרים, חלקם מושחתים, חלקם ממש לא, אבל כולם בצורה כזו או אחרת מתקשרים לנסיעה לניו יורק.
הפוסט הזה, נוצר בעקבות כל המחקר שעשיתי לפני הנסיעה.
כמות הגלידות הטבעוניות שהמליצו לי לטעום בנסיעה הזו, היא די מטורפת.
זה נע ונד בין גלידות קלאסיות כמו וניל ושוקולד ומגיע לרמות מטורפות של פיצפוצי קרמל, מלח ים, שוקולד וצ'ילי ועוד ועוד.
האינסטגרם שלי התחיל להתמלא בתמונות של גלידות כי התחלתי לעקוב אחרי כל המקומות בניו יורק שמגישים גלידה טבעונית ואז הבנתי, שאין סיכוי שאני מחכה עד הנסיעה!
וגם, למה שרק אני אהנה? גם לכם מגיע לטעום גלידה מעניינת וטעימה ומפנקת, כזו שאין בגלידריות בארץ כמעט בכלל, אבל היא כנראה אחת ההכי טעימות שיש.
אז הנה מתכון לגלידת בצק עוגיות טבעונית.
זה אפילו יותר טעים מאיך שזה נראה… 🙂
תהנו!