היי היי!
יאיי איך אני שמחה מהמתכון שעולה הרגע- יאמי יאמי יאמי.
כבר כל כך הרבה זמן אני זוממת להכין את המתכון הזה- מתכון לעוגיות שיבולת שועל טבעוניות, אבל לא סתם…
כאלו שהן ממש ממש קריספיות.
אני מאוד אוהבת עוגיות ואיכשהו מתכונים לעוגיות נדחקים תמיד לצד כי הן כאילו לא מפתיעות או מיוחדת כמו ברואניז או עוגת שמרים.
אבל תכלס, עוגיה טובה סוגרת כל כך הרבה פינות.
חוץ מזה שהן גם פרקטיות וחמודות ואפשר להיות ממש יצירתי עם הכנה של עוגיות.
ולפני שנתחיל עם העוגיות האלו, סיפור.
אז כשגרתי בלונדון היו כמה בתי קפה שהם היו הקבועים שלי ובכל אחד מהם היה לי את הנשנוש האהוב שהייתי לוקחת ליד הקפה.
באחד מהם כמו שכבר ניחשתם, היו עוגיות שיבולת שועל טבעוניות קריספיות בקטע אחר וענקיות- כל ביס היה חלום.
העוגיות ההן היו הקונסטלציה היחידה בה צימוקים היו נראים לי כמו רעיון גאוני 🙂
בכל מקרה מפה לשם חזרנו לארץ ועד היום לא מצאתי בשום מקום עוגיות שמשתוות או מתקרבות אפילו בקצת לעוגיות ההן.
אז לאחר לא מעט זמן שאני מתכננת לעבוד על מתכון, הגיע היום.
והנה הן… רכות בפנים, קרספיות מבחוץ, מלאות בהפתעות ועם ריח ממכר של קינמון.
אתם עדיין כאן? לכו להכין!