טוב אז כמו שהבנתם השבוע בגלל הטירוף של הבית ספר הוירטואלי אני בהתרגשויות אינספיות ובגלל זה עולים לבלוג דברים משוגעים!
שלשום עלה חלומי טבעוני ששבר את הרשת בערך (הוא שבר את שיא הכניסות ברגע אחד לבלוג יש לי איזה מאה צילומי מסך מרוב שהייתי בהלם)
ובכללי מלא מכם כבר הכינו אותו והכי נהנו בעולם! איזה כיף.
אז אם אנחנו בשבוע של מתכונים קלים אבל מטורפים למה שלא נעלה מתכון שהיה לי בקנה כבר כמה חודשים?
אז כן, יש בבלוג מתכון לחביתה טבעונית והוא די מוצלח אבל תמיד עמוק בפנים הרגיש לי שכמו כל מתכון לחביתה טבעונית הוא יותר פנקייק מאשר חביתה.
משהו בזה שזה הרבה קמח יוצר מין פיתה, לא משנה כמה אוורירית ננסה לעשות אותה.
ואז לפני חודשיים באמצע הצילומים לסדנת אוכל לאנשים עסוקים והצילומים למדריך המלא לתחליפי ביצים בהם עבדתי על מתכונים מטורפים לארוחות בוקר טבעוניות מדהימות היתה לי מחשבה- אם אפשר לעשות מקושקשת מטופו משי, למה לא חביתה?
עשיתי ניסוי וזה יצא משוגע והמתכון נשאר לו במגירה הוירטואלית שלי על הדסקטופ וחיכה לזמן שלו להגיע.
והשבוע, אני כל כך מוחמאת מכל הפרגון שלכם על הבית ספר ובכללי על כל האהבה שכל מה שבא לי זה להפציץ פה במתכונים משוגעים.
וזה בדיוק מה שקורה 🙂 היה לנו חלומי מהאגדות והיום חביתה טבעונית מושלמת ובחמישי הולך לעלות מתכון לרול קינמון שוודי הכי טעים שאני מכירה.
בקיצור, שמח פה.
בגלל שאני מותק ואתם מותקים אפילו יותר, הבית ספר עדיין במחירי השקה ואם בא לכם ללמוד עוד על ארוחות בוקר טבעוניות, מה עוד עושים עם טופו, תחליפי ביצים, קציצות, פשטידות, גבינות טבעוניות ועוד ועוד ועוד- בואו לבקר, אני מחכה לכם כאן- סדנאות בישול טבעוניות
שימו לב בבקשה לכל ההערות בתחתית המתכון כדי שתצא לכם חביתה מושלמת ולא פחות! אוהבת מלאן 🙂