בוקר טוב לכולם.
לבקשת הקהל, היום בבלוג אנחנו חוזרים קצת לבייסקיס!
לא מעט מכם מבקשים ממני מתכונים מהירי הכנה, מתכונים עשירים בחלבון, מתכונים לכריכים טבעוניים וכדומה.
אז היום בבלוג ובערוץ יוטיוב, החלטתי לשלב את כל הדברים האלו ולהעלות (סוף סוף) מתכון לחביתה טבעונית. יש!
זה באמת קצת לא בסדר שאין בבלוג מתכון לחביתה טבעונית נכון?
זה כנראה מהמתכונים האלו שכל פעם נדחקו לפינה כי היו מתכונים יותר ׳משמעותיים׳ בתור לעלות לבלוג.
אבל מה יותר משמעותי מפתרונות קלים לארוחת בוקר טבעונית?
כולנו יודעים הרי כמה זה חשוב, במיוחד עכשיו אחרי שהייתי חודש בהודו ויפן וארוחת בוקר טבעונית בהחלט בהחלט היתה חסרה לי.
אז תחילת שבוע, והרגיש לי ממש נכון להעלות את המתכון הזה היום.
אבל לפני שמתחילים כמה מילים…
דבר ראשון- למי מכם שחדש בעולם הבישול הטבעוני ועוד זוכר (או עדיין אוכל) חביתה לא טבעונית, בבקשה תנסו לא להשוות.
חביתה טבעונית עשויה בדרך כלל מקמח קטניה כלשהו, קמח קטניה וביצים אלו שני חומרי גלם שונים לחלוטין ולכן התוצאה הסופית שונה לחלוטין גם כן.
חביתה טבעונית אומנם לא תהיה כמו חביתה מביצים אבל היא לגמרי סוגרת את הפינה של חביתה לארוחת בוקר.
חוץ מזה, אני באופן אישי מעולם לא אהבתי חביתה ככה שמבחינתי זה בכלל שדרוג 🙂
עוד משהו שרציתי להגיד לכם זה זה שיש דרכים להכין חביתה טבעונית שתהיה יותר דומה למקור-
שילובים של טופו קשה, טופו משי וקמחים וכדומה אבל… אני הלכתי בכוונה על מתכון קל.
בלי מעבד מזון או בלנדר ועם תערובת שאפשר להכין מראש ואז רק לערבב עם מים.
בהמשך אולי יעלה גם מתכון לחביתה טבעונית קצת יותר מורכבת אבל אולי קצת יותר נאמנה למקור.
זהו, זה כל מה שיש לי להגיד לכם על המתכון של היום, אני מקווה ובטוחה שתהנו ממנו ויאללה לכו להכין לעצמכם לחמניה מלאה בכל היופי הזה.
שיהיה יום מהמם לכולם.