היי חברים
מה שלומכם? איך עבר עליכם הסופ"ש?
אצלי היה נחמד אבל וואו, אני לא ממש מצליחה להתאפס מהטיול. 🙂
אומנם עברו רק כמה ימים מאז שחזרנו, ורק בערך שלשום עבר הג'טלג אבל עדיין, הפעם הזו יותר מכל פעם אחרת ממש קשה לי להתאפס.
והאמת שזה הגיוני כי זה הטיול הכי ארוך שעשינו מאז שעברנו חזרה לארץ.
לא להיות פה יותר מחודש זה באמת לא צחוק.
אז אני בעיקר עושה עבודה על לקבל את זה שאני לא מאופסת… שזה בפני עצמו לא תמיד פשוט 🙂
ובכל זאת, למרות שלוקח לי קצת יותר זמן להתניע, הבלוג מתקתק ממש יפה ויש לי מלא רעיונות למתכונים ולוידיאו לערוץ.
היום הפסקתי לצלם 2 מתכונים שלמים גם לבלוג וגם לערוץ ואומנם אני כותבת לכם את המילים האלו בעשר בלילה אבל זה ממש סבבה ואני די מרוצה שהספקתי הכל.
האמת היא שיכולתי לדחות את הכתיבה של הפוסט למחר בבוקר אבל אחר הצהריים התקשרו אליי מתוכנית בוקר בערוץ 13 ושאלו אם אני רוצה לבוא לדבר על אוכל טבעוני.
אני תמיד רוצה לדבר על אוכל טבעוני! אז מחר אני הולכת לצילומים והתוכנית תשודר שבוע הבא, יאיי! 🙂
בלי קשר… בסופ"ש היתה יומולדת 4 לאחיין שלי.
הכנתי את עוגת הביסקווטים מהבלוג. זו אחת העוגות הכי טובות להסברה טבעונית קולינרית, אנשים פשוט לא מצליחים להאמין שהעוגה טבעונית.
שאפשר להכין כזה דבר בטבעוני. מישהי אחת שאלה אותי שוב ושוב- אבל איך איך זה יכול להיות טבעוני?!
תענוג.
אז זה היה הסופ"ש… ומה היום?
בהתחלה רציתי להכין להיום מתכון הודי אבל אני בעצמי כבר התעייפתי מדיבורים ומתכונים מהטיול והחלטתי דווקא לשנות כיוון לגמרי.
התחשק לי מתכון 'רגיל'. מתכון קליל, לארוחת צהריים או ערב טבעונית. משהו פשוט וכייפי שכולם יהנו ממנו.
פשטידה טבעונית? כן!
החלטתי ללכת על פשטידת בצל טבעונית כי כל כך הרבה מכם מבקשים את זה ממני.
אבל, מי שלא אוהב בצל יכול בכיף להחליף את הבצל בכל ירק אחר, ככה שבאמת כולם נהנים.
ומה עוד? היא בלי בצק, היא נטולת גלוטן והיא מאודדדדד טעימה!
תהנו ושיהיה שבוע מקסים וטעים.