היי כולם וכמעט חג שמח!
היום זה בכלל יום הפאי הבנילאומי אבל כל הפאי-אים שבעולם יצטרכו לחכות כי לי יש משהו יותר חשוב לדבר עליו.
אוזני המן.
עכשיו, בואו בבקשה נודה באמת- אוזני המן קנויים זה לא טעים!
סתם, לפחות לי זה לא טעים 😛
אף פעם לא הבנתי את העוגיה הזו- יותר מידי בצק מפורר ומוזר, פחות מידי מילוי וגם אם כבר יש מילוי הוא משונה ובלי מספיק טעם ובכללי מי רוצה לאכול משהו שנקרא על שם אוזניים של מישהו?!
אז השנה החלטתי להציב לעצמי משימה- אני מכינה אוזני המן טעימות ולא משנה איך.
החלטתי להתייעץ עם המומחית הלא היא נטלי לוין חברתי המהממת בעלת הבלוג עוגיו.נט
בבלוג של נטלי ראיתי מתכון לאוזני המן שהיו נראות ממש טוב והחלטתי לטבען.
קצת שינויים ותקשיבו- מושלם!
הבצק ממש אבל ממש נמס בפה וכדי שלא יהיה משעמם הלכתי על 3 סוגי מילוי מפנקים במיוחד-
נוטלה, סניקרס ובאונטי. כן כן כן 🙂
שי השכן שלנו שאוכל בערך כל עוגה ועוגיה שעולים לבלוג, קיבל צלחת לטעום ושלח לי הודעה- עכשיו אני מבין למה כל החיים לא אהבתי אוזני המן- כי הם לא טעמו ככה!
איזה כיף, אני את שלי עשיתי.
שימו לב בבקשה להערות החשובות בתחתית המתכון- זה בצק רגיש וצריך להיות סבלניים איתו.
חוץ מזה אני בחודש של כל כך הרבה התחדשויות והתרחשויות ויהיו לי עוד לא מעט דברים כייפים לחלוק אתכם בקרוב.
אה וגם- למה אתם מתחפשים?! איזה כיף זה פורים 🙂