היי חברות וחברים.
הגענו למתכון האחרון שלנו במרתון שבועות השנה של הבלוג.
שמרתי את הטוב לסוף- פבלובה אישית טבעונית עם קרם קצפת וגבינה בקישוט של סירופ פירות יער.
מתכון יפה, מרשים, חגיגי, עם מעט מרכיבים, מתוק וכל כך טעים.
בוודאי שלא ככה קיוותי או רציתי שנגיע לשיא המרתון שלנו, הרי אתן יודעות שאני מחכה לתקופה הזו כל השנה בערך.
מצד אחד אני שמחה שהמתכונים משמחים אתכן ומהווים סוג של הסחת דעת, מצד שני…
אנחנו אישית לא נעשה ארוחת חג השנה בגלל המצב ואני לא יודעת כמה מכן יחגגו כמו שצריך עם משפחה וחברים וכל המסביב.
אני מקווה שמי מכן שכן תחגוג תוכל להשתמש בכל המתכונים הכייפים שפיתחתי השנה לכבוד החג ומי מכן שלא, פשוט תהנה מהם במשך השנה.
המתכון הזה חיכה ממש לסוף כי בעיני הוא הכי יפה, הכי מרשים והכי ׳לא טבעוני׳.
כשצילמנו את ההפקה של החוברת אנשים התלהבו בטירוף מהמתכון של הטארט ספירלה בגלל שהוא כל כך יפה ואז הגיע שלב הפבלובות וכולם היו בהלם.
בהפקה יש המון אנשים, מלאישה, מהיחצ של תנובה, מתנובה עצמם, מידיעות אחרונות ועוד, ואף אחת ואחד מהם לא טבעוני.
כשהם אכלו את הפבלובות המשפט שחזר הכי הרבה היה- לא להאמין שזה טבעוני!
זה משמח אותי כל פעם מחדש. כי אם אנשים טועמים אוכל טבעוני (ועוד קינוח שמבוסס על מרנג) ולא מבחינים בהבדל ולא מרגישים שהם מתפשרים, הטבעונות הופכת אפילו עוד יותר נגישה.
ולמען האמת זה באמת מתכון מאוד מאוד טעים 🙂
אתמול ישבנו בערב אצל שי השכן שכמובן קיבל מנה מרשימה מהבפלובה הטבעונית והוא שאל אותי- איך עשית שיהיה לזה טעם בול של גבינה?
פשוט חייכתי לעצמי ואמרתי- This is what I do 😜
בכל מקרה יקרות ויקרים, אני מאחלת חג שמח ושקט לכולכן וימים שקטים יותר לכל מי שחי על האדמה הזו. נשיקות ואהבה לכולם ❤️
פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE