היי יפים!
מה נשמע? איך עבר עליכם הסופ"ש?
אצלי האמת שהיה עמוס מאוד.
ביום שישי היתה בבוקר סדנא, כרגיל. אחרי שהסדנא נגמרה התארגנו מהר ונסענו לאזכרה של סבתא שלי.
חזרנו אחרי הצהריים ואז היתה ארוחת ערב ואז בשבת היינו כל היום בריטריט בודהיסטי, כמו שאנחנו עושים מידי כמה שבועות.
חזרתי בשבת מהריטריט לקראת ערב, אומנם מאוד מרוצה אבל באמת שעייפה.
אבל הנה התחיל לו שבוע חדש ומלא בהרפתקאות חדשות בבלוג ואני כבר מתרגשת לקראת כל המתכונים שהולכים להצטרף לכאן.
הרבה מכם (ממש הרבה האמת) שואלים אותי מאיפה יש לי רעיונות למתכונים לבלוג בלי סוף?
הרבה דברים נותנים לי השראה למתכונים והרעיונות באים מכל כך הרבה כיוונים, אבל לפעמים הם פשוט באים מהסופר 🙂
יש פעמים שכבר שבוע לפני שאני מתחילה לעבוד על מתכון אני יודעת מה אני הולכת להכין ויש ימים כמו היום, שממש לא.
היום קמתי בבוקר ולא היה לי מושג מה הולך לעלות לבלוג. אז הלכתי לשוק ולסופר הקטן שליד הבית כדי לקבל השראה.
זה תמיד עובד! כשהגעתי לסופר עשיתי סיבוב ופתאום הרחתי ריח מדהים של אפרסקים.
תוך כמה רגעים כבר היתה לי שקית של אפרסקים ביד והייתי בדרך הביתה.
עכשיו מי מכם שמכיר אותי בטוח חושב לעצמו עכשיו…. אפרסקים?? אבל את אלרגית לאפרסקים!
אז זהו ש… כבר לא!
מגיל 9 הייתי אלרגית לאפרסקים ומגיל 20 נוספו במשך בערך עשור עוד מלא סוגים של פירות שנהייתי אלרגית עליהם.
ואז, בשנה האחרונה, מכמה סיבות עיקריות, האלרגיה שלי לפירות פשוט הלכה ונעלמה לה לאט לאט.
והיום כשראיתי את האפרסקים חשבתי לעצמי- יאאאא פעם ראשונה מתכון עם אפרסקים בבלוג?! איזה מדהים.
עד שהגעתי הביתה כבר ידעתי בדיוק מה אני הולכת להכין – גאלט אפרסקים טבעוני.
אני כבר הרבה זמן רוצה להכין גאלט טבעוני לבלוג אז זה רק הגיוני שאם כבר אז כבר 🙂
בקיצור מה שיש לנו כאן זה פאי אפרסקים טבעוני עם בצק פריך מכוסמין מלא, קינמון ועוד הרבה הפתעות.
ועזבו את כל זה- פשוט תראו איזה יפה הוא!
שיהיה בתיאבון. צ'או.