היי חברים
טוב אז ככה, כמה דברים לי אליכם.
דבר ראשון, אני שמחה לספר לכם שמסתבר שלהכין וידיאו של המתכונים זה הדבר הכי כיף בעולם.
אחרי שעשיתי את הוידיאו השני, של המאפינס, ישר כבר התחשק לי להתחיל לעשות את הוידיאו הבא.
אבל לקחתי נשימה עמוקה וידעתי, שאם אני רוצה להכין לכם וידיאו באיכות טובה באמת, יש עוד כמה דברים שאני צריכה להתארגן עליהם לפני זה.
העדשות המעולות שלי והמצלמה, זה לא מספיק.
אז השבוע אני מתארגנת ומתעסקת בלהכין את כל מה שאני צריכה כדי שאני ארגיש שאני מכינה לכם וידיאו מעולה ולא פחות!
זה מרגש בטירוף. ואני כמובן עובדת על זה שגם מי שאין לו פייסבוק יוכל לראות את הוידיאו. 🙂
אז זה דבר ראשון.
דבר שני ומרגש לא פחות זה שסדנא חדשה יצאה לאור- סדנת קינוחים טבעוניים!
אני כבר הרבה זמן זוממת להכין את הסדנא הזו ולהוציא אותה לאוויר, לא רק כי הרבה מאוד מכם ביקשו אלא גם כי קינוחים זה פשוט כיף חיים!
כל דבר שאפשר לקשט ישר משמח אותי.
שני התאריכים בינואר כבר מתחילים להתמלא ואני ממש מתרגשת ושמחה. איזה תענוג.
מוזמנים לבוא ולהנות ממתיקות טבעונית מושלמת 🙂
אוקי ומה היום?
למרות שאני לא ממש חושבת שמזג האוויר הזה יכול באמת להכנס תחת ההגדרה של חורף, בואו נסכים על זה שלא קיץ.
חיכיתי לימים גשומים וקרים במיוחד, אפורים וסגרירים כדי להכין לי מרקים נהדרים ומפנקים, אבל בנתיים, רק קצת קריר בערב.
ולפני יומיים פתאום התעורר בי חשק עז לאפונה.
ברגע עלה לי ריח וטעם מרק האפונה המושלם של אמא שלי ותוך רגע אמא כבר קיבלה הודעה בווסטאפ.
ביקור קצר בשוק עם ההנחיות של אמא וכעבור שעה התחמם לו פה סיר מלא בכל טוב.
המרק יצא מושלם, אפילו יותר ממושלם, מדהים!
אני בטוחה שתהנו ממנו גם ב'חורף' וגם בכל ימות השנה.