היי! איכשהו יצא שיש הרבה מאפים לאחרונה, אולי אני מדמיינת אבל כך או כך אין על מאפים.
המתכון הזה לפרעצל טבעוני מדהים הוא בהשראת חטיף שהייתי מכורה אליו כשגרתי בלונדון, לפני הטבעונות.
זה מין שברי בייגלה כאלו, מצופים באבקת חרדל ודבש עם מלח גס.
משהו באמת פסיכי לגמרי…
אחרי הטבעונות הפסקתי לאכול דבש והחטיף ירד מהפרק, אבל מאז אני בהחלט מתגעגעת אליו מאוד.
לפני כמה ימים ראיתי בטיקטוק מישהי מלונדון שהכינה פרעצל עם זיגוג של חרדל ודבש וקיבלתי רעיון…!
במקום להכין בייגלה קשה כמו החטיף, אפשר להכין פרעצל ביס, פרעצלים קטנים וחמודים בטעם חרדל ודבש.
והיום ניגשתי למשימה.
קודם כל, כל הבית שלי ריח של החטיף הזה 🤩 זה פסיכי!
דבר שני הם כל כך חמודים וקטנים ואםשר לאכול כל אחד מהם בשני ביסים.
ושילוב הטעמים של החרדל, האגבה והמלח הגס זה פשוט אושר.
אה ושלא נדבר על המרקם… רך רך וכל כך ממכר!
בקיצור, עוד מתכון משמח הצטרף לו למשפחת הבלוג ואני מאוד שמחה שהוא כאן.
תהנו ❤️