שלום לכולם
אוקי אוקי אוקי.
מה לעזאזל הלך פה בשבוע האחרון?!
הכל התחיל ביום רביעי שעבר בו נסעתי כהרגלי לבקר את אחותי ואת האחיין שלי בזיכרון.
פאיו היה קצת חולה אבל במצב רוח טוב והיה לנו יום כיפי ביותר.
אני ואחותי אפילו הספקנו ללכת לבד לעשות סיבוב קפה- קניות.
בערב פאיו כבר היה ממש חולה ואני נשארתי לאכול שם ארוחת ערב וקצת לעזור.
חזרתי הביתה שמחה ומרוצה וקמתי בבוקר עם 38 מעלות חום!
אמרתי לעצמי, טוב נו, שנים לא היה לי חום. זה בטח יעבור עוד כמה שעות…
מי היה מאמין שזה היה תחילתו של כמעט שבוע (!!!) בו קדחתי מחום, לא אכלתי כמעט ושום דבר, הייתי בהזיות ולא יצאתי מפתח הבית?
השבוע הזה היה מאוד מעניין. לא היתה לי שום ברירה אלא להכנע לזה. פשוט לשחרר ולהכנע.
אחרי 4 ימים החלטתי שאין ברירה ואני חייבת לקחת משהו ואחרי ביקור במרפאה התחלתי לקחת כמה דברים להקל על המצב ויומיים אחר כך החום התחיל לרדת.
אתמול עוד הייתי ממש חלשה והיום אני יכולה להגיד שאני 80% סבבה. גם משהו!
והעיתוי שלי להרגיש יותר טוב לא היה יכול להיות יותר מושלם.
מחר, מתקיים יום הפיצה הבינלאומי. זה תמיד מצחיק אותי שיש יום בינלאומי לדברים ואני תמיד חושבת מי מחליט וממציא את הדברים האלו?
זה גורם לי להרגיש שהעולם הוא מקום משעשע ושכולנו סתם בעצם משחקים 🙂
יום הפיצה הבינלאומי הוא יום שמגיע לו הרבה כבוד מבחינתי. נדוש ככול שזה יהיה, זה באמת אחד המאכלים שאני הכי הכי אוהבת בעולם.
ולכן… החלטתי להביע את הערכתי וכבודי הרב למטבח האילטקי ולכבוד יום הפיצה הבינלאומי, הכנתי מתכון לפיצה טבעונית עם גבינת מוצרלה טבעונית, מוכרת אבל קצת אחרת ויצא פשוט וואו!!!
המתכון הזה מכסה את הכל- הבצק, הרוטב וכמובן הגבינה הטבעונית.
אתם יכולים לקצר דרכים אם אין לכם זמן או חשק לשמרים… אבל אל תוותרו על הגבינה!
אז, בברכת יום פיצה בינלאומי שמח… שיהיה לכם סופ"ש מהמם 🙂