היי היי היי לכולם!
חזרנו!!! וואו לא יאומן שעבר חודש, שעברו 33 ימים למען האמת.
הזמן טס מצד אחד מצד שני הוא עבר לאט, לאט במובן הכי טוב של המילה.
נחתנו רק אתמול בערב ואני מרגישה שאני עדיין יותר מידי בתוך כל האירגונים והשוק של החזרה בשביל ממש לכתוב לכם על הטיול עצמו.
אני עדיין רק מעכלת שאנחנו פה, בבית, עם החתולים.
הכל כל כך קרוב אבל עדיין מרגיש כמו הזיה קצת.
ותוסיפו לזה ג'טלג 🙂
אני כן אגיד לכם שהיה לנו טיול מדהים, מכל כך הרבה מובנים הוא היה לא צפוי שאי אפשר היה לעמוד בקצב.
בין אם זו העובדה שהיינו אמורים להשאר את כל החודש בדראמסללה ובסוף הגענו לאודייפור, פושקר, רישיקש ו… טוקיו!
ובין אם זו העובדה שתוך כדי טיול פגשנו בהפתעה כל כך הרבה (!!!) אנשים שאנחנו מכירים וחברים טובים טובים שהפתיעו בכל מיני נקודות בדרך.
האמת שבכל נקודה בדרך, ממש בכל מקום שהיינו הצטלבה הדרך שלנו עם חברים טובים מכל רחבי העולם. זה היה קוסמי.
הטיול היה ממלא, מלא בהרפתקאות ומלא בסיפורים וחוויות.
מבחינת אוכל יעלו שני פוסטים מסודרים גם על הודו וגם על יפן ומבחינת החוויות האישיות שלי, לקראת הפוסט של יום חמישי אני אשב כמו שצריך ואכתוב לכם פוסט על כל מה שהיה 🙂
בנתיים, יש לי מלאאאאאא הודעות לענות עליהן, בית לצחצח, חתולים ללטף ולאהוב בלי סוף ובאופן כללי, לחזור אל העסק שלי, הבלוג שלי והחיים שלי פה בבית.
והיום? היום עולה לבלוג עוגה.
עכשיו, אתם יכולים להגיד, מה עוגה עכשיו אחרי כל החגים האלו? אבל לי לא איכפת חחח כי חזרתי לארץ ובא לי לחגוג עם עוגה שאני אוהבת במיוחד.
רולדת פרג טבעונית יפייפיה, עם בצק פריך ומילוי עשיר בטירוף של קרם פרג מתוק וסמיך.
היא ממש קלה להכנה, היא הכי מפנקת שיש והיא אחת העוגת האהובות עליי בעולם.
זהו להיום חברים, אני הולכת להתאפס על עצמי וחכו לפוסט של יום חמישי, עם מתכון חגיגי לקראת החזרה לארץ והרבה סיפורים מרתקים על הנסיעה.
אוהבת אתכם, התגעגעתי.