GIFT CARD התחבר/י

חטיפי חלבון טבעונייים


היי היי 🙂

תחילת שבוע שמח לכולם.

היום עולה לבלוג ולערוץ מתכון שנמצא בכל רשימות הבקשות שלכם שאני שומרת ומעדכנת יום יום.

מלא מלא מכם מבקשים חטיפי חלבון, ובגלל שקיץ ובגלל שלא כולם מחפשים חלבון החלטתי לעשות אחד פלוס אחד!

חטיפי חלבון שאפשר להכין גם בלי החלבון והם מדהימים כך או כך.

חטיפי חלבון טבעונייים

עכשיו, אני ממש לא מבטיחה פה משהו מרזה יותר מידי אבל טעים זה בטוח.

עשיתי שילוב של שוקולד וחמאת בוטנים עם כל מיני הפתעות ככה שזה גם יכול להיות חטיף מדהים לילדים לקיץ.

ובכלל, לכל מי שמחפש ככה לנשנש משהו קר ישר מהמקרר.

אז זה קודם כל המתכון של היום, אבל מה עוד? אה!

אז חדשות משמחות ביותר לי אליכם…

חטיפי חלבון טבעונייים

בחודש ספטמבר (06/09) יוצאת לאור סדנא חדשה ומרגשת- סדנת קינוחים וצילום אוכל.

על הקינוחים- דניאל הקונדיטורית הטבעונית המוכשרת בטירוף (sweet patite vegan) על הצילום- אני 🙂

בסדנא תלמדו עם דניאל להכין טארטלטים טבעוניים מהממים, תדברו על בצק פריך, על גלייז, על קרמים ועוד ועוד

ובחצי השני של הסדנא נלמד ביחד איך לצלם אוכל (במקרה הזה טארטלטים חתיכים) בצורה הכי נכונה שיש.

נדבר על זוויות צילום, שימוש נכון באור, איך להכין ולהשתמש ברקעים, קומפוזיציה ועוד ועוד.

מספר המקומות מאוד מוגבל והסדנא כבר חצי מלאה… לכל הפרטים ולהרשמה אתם מוזמנים לפנות לדניאל.

ובנתיים לכו להכין חטיפי חלבון טבעונייים? יאמי!

חטיפי חלבון טבעונייים

חטיפי חלבון טבעונייים


הכנות
10 דקות
בישולים
3 דקות
מתי מוכן
עוד שעתיים (קרור)

מה צריך

חטיפים (12-18 חתיכות) 

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס סוכר חום כהה

1/2 כוס טחינה / חמאת בוטנים

2-3 כפות אבקת חלבון טבעונית איכותית (אפשר בלי)

2/3 כוס שמנת שיבולת שועל / קרם קוקוס / חלב שקדים

1 כוס שיבולת שועל

1 כוס שלווה / גרנולה / אגוזים וכדומה

ציפוי

כמה כפות חמאת בוטנים

מה עושים

חטיפים

בסיר להניח- שוקולד, טחינה, סוכר, אבקת חלבון, שמנת שיבולת שועל

להמיס תוך כדי ערבוב על אש נמוכה

לכבות את האש

להוסיף שיבולת שועל ושלווה ולערבב טוב

להעביר לתבנית 20/20 מרופדת בנייר אפייה ולהדק טוב

ציפוי

בעזרת כפית או שקית זילוף לזלוף חמאת בוטנים מעל

להכניס למקפיא לשעתיים

לאחר שעתיים, להוציא, לחתוך לגודל שאתם אוהבים ולהגיש

(לשמור במקרר או במקפיא)



הערות והמרות:

  • לא בא לכם חלבון? אפשר פשוט בלי
  • במקום חמאת בוטנים אפשר כל חמאת אגוזים אחרת או קרם קוקוס
  • במקום סוכר חום אפשר מייפל

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים