היי היי
טוב אז נכנעתי ללחץ.
אין מה לעשות… כשבמשך 3 שבועות כל מה שאני רואה באינסטגרם זה רק עוגות דלעת, פאי דלעת, קאפקייק דלעת, עוגיות דלעת וכל דבר אחר מדלעת, נשטף לי המוח ולא היתה ברירה.
האמת היא שפאי דלעת זה לא מתכון שחזק מאוד בארץ ובטח שלא פאי דלעת טבעוני.
זו פעם ראשונה שאני מכינה קינוח טבעוני מדלעת, הכנתי בעבר כמה וכמה מתכונים טבעוניים עם בטטה וגם עם שעועית ואפילו עם אבוקדו, אבל דלעת עוד לא יצא לי.
ותכלס זה רק הגיוני לא? הריי בטטה ודלעת הן יותר מתקתקות מאשר מלוחות וזה מרגיש ממש הגיוני להכין מהן מנה מתוקה ולווא דווקא מנה מלוחה.
בכל מקרה החלטתי ללכת על זה והתוצאה ממש מפתיעה.
הפאי יצא מתוק, ממש ממש קרמי, עם אפטר טייסט של קינמון ומייפל ובשילוב עם הקרם מעל, פשוט מושלם.
מרגיש לי שזו דרך נהדרת לחגוג את תחילת הסתיו ושעון החורף, עם פאי בצבעי שלכת וטעם ביתי ומפנק.
חוץ מזה מה חדש אצלי?
אתמול הייתי בתוכנית בוקר בערוץ 13 שזה תמיד כיף ומגניב.
אני ממש אוהבת להיות בטלויזיה 🙂
למרות שאין לי אחת כזו אני מרגישה ממש נוח להיות בצד השני של המסך.
אז הייתי בבוקר בריאות והכנתי לזניה טבעונית שזה נהדר לא רק לבלוג אלא לעולם הטבעונות בכלל.
כל פעם שמזמינים אותי לתוכנית כזו אני מאושרת איך הטבעונות הולכת וגדלה וכמה נותנים לה במה בטלויזיה.
באותה נימה היום בבוקר הלכתי לטעימות של יוגורט טבעוני חדש שיוצא לשוק בקרוב.
שמחתי ממש לקחת חלק בסיעור המוחות עם המנכ״לים של החברה מוקפת באנשים מהטופ של התעשייה הקולנרית בארץ.
טבעונים ולא טבעונים בכלל, יושבים כולם ביחד בחדר במשך שעתיים ומדברים על יוגורט טבעוני- מה יותר משמח מזה?
אז זהו חברים זה בקצרה מה שחדש אצלי, אני מקווה שתכינו את הפאי כבר השבוע, או להלואין או סתם כי הוא ממש ממש טעים.
שיהיה שבוע מהמם.