היי היי! פוסט בונוס באמצע השבוע איזה כיף.
האמת היא שעכשיו כשסיימתי לכתוב את המתכון פתאום קלטתי כמה אין בבלוג כמעט בכלל מתכונים צרפתיים.
יש פה פרנץ׳ טוסט (שאני לא בטוחה כמה זה באמת צרפתי) וחוץ מזה באמת שאין הרבה.
אני לא יודעת הרבה על המטבח הצרפתי אני רק יודעת שלנסות להכין מקרונים טבעוניים גזל ממני שבוע שלם מהחיים (והרבה סטוריז מצחיקים על הדרך).
אומנם הייתי בצרפת הרבה פעמים וגם אהיה שם שוב עוד חודש אבל לא הכי יצא לי להכנס למטבח הצרפתי.
אני בעיקר זוכרת אותו מלפני הטבעונות, שאז ביקור בפריז כלל בעיקר אכילה אינסופית של גבינות וקישים וקינוחים.
בכל מקרה! דווקא רטטוי זה מתכון שתמיד רציתי להכין ואני מניחה שאתם יודעים למה נכון?
כי הוא כל כך יפה! תנו לי כל היום לצלם דברים עגולים וסימטריים מלמעלה ואני מסודרת בחיים 🙂
בקיצור, הכנתי את הרטטוי ומה מתברר? זה לא רק מהמם לתמונות זה גם טעים ממש ממש ממש.
החלטתי לשדרג והוספתי עוד שכבה סודית באמצע שלדעתי עשתה פה את כל המתכון. זה והרוטב, והציפוי של השום, טוב וגם הירקות…. חחח קיצור זה מתכון מעולה.
אז, לכל חובבי המטבח הצרפתי ובכלל למי שאוהב אוכל טעים (ופוטוגני) להלן- מתכון לרטטוי צרפתי מעולה.
(נ.ב מי שיכול לאיית רטטוי באנגלית בלי אוטו קורקט מקבל פרס.)
* הפוסט בשיתוף סויה תנובה.