היי היי!
מרתון שבועות השנתי שלנו, המרתון האהוב עליי בשנה, של החג האהוב עליי בשנה- ממשיך!
היום עולה עוד מתכון קסם מהמם מחוברת שבועות של תנובה.
אני עדיין בהתרגשות מהחוברת, די לא נרגעת מזה.
במיוחד כי בסופ״ש ההורים שלי היו פה וקיבלו עותק כל אחד ובאמת שהיתה פה התרגשות ענקית.
גם לאט לאט הרבה מהעוקבים מתחילים לשלוח לי תמונות של מה שהם מכינים מהחוברת וזה כזה מרגש!
זה כיף לחשוב לכמה בתים מגיעה החוברת הזו וכמה אנשים שבכלל לא מכירים אותי ולא בהכרח חשופים לטבעונות פתאום רואים תמונות של מנות טבעוניות בחוברת שבועות ואומרים- ואללה זה נראה טעים! 🙂
זה ממש מרגיש לי שאני ככה את שלי עשיתי, להביא את הטבעונות החוצה מהמעגל הטבעוני למעגל המיינסטרים.
ככה מחוללים שינוי. זה באמת מאוד מאוד מרגש.
בכל מקרה אז מה עולה היום? אה!
רביולי ערמונים במילוי קרם ערמונים וגבינה טבעונית ורוטב מפנק של פטריות צרובות, שום קלוי, חמאה טבעונית, מרווה ושברי ערמונים.
מה ששמעתם!
זה אחד המתכונים הכי טעימים שעלו לחוברת ואני יכולה לספר לכם שביום צילומים של המנות שלי, כל הצוות טרף את הרביולי אחד אחד ולא נשאר כלום.
אז יאללה- לכו להכין בלי קשר לשבועות, זה פשוט כזה טעים! ואפשר להקפיא ולאכול מתי שרוצים ועם איזה רוטב שרוצים.
בהמשך המרתון יש לנו עוד טארטים ועוגה וקרמבל ובקיצור הולך להיות לנו חג שמח!
בשיתוף תנובה.
לכל המתכונים בחוברת הדיגיטלית- חוברת שבועות