היי היי
ביומיים האחרונים התעוררתי והיה לי קריר.
ממש קשה להאמין, בעיר הרותחת הזו, שיהיה קריר. זה מרגיש לא מציאותי, לא הגיוני, איך יכול להיות ש… נעים בחוץ?!
לא רק זה, התחזית טוענת שהולך לרדת גשם.
למרות שאני מאוד אוהבת חורף, איכשהו יצא שדווקא כשהחורף מגיע, אני נוסעת.
בשבת הקרובה אנחנו נוסעים לסופ"ש משפחתי בדרום ומשם… אני מתן, אחותי, בעלה והאחיין שלי, נוסעים לסיני לשבוע.
ים כחול, הרים כתומים, מדבר עוצר נשימה ושקט. הקסם המיוחד של סיני.
אני מחכה לזה בקוצר רוח, קצת לעשות הפסקה… להניח לרגע את הפלאפון, לנשום אוויר נטול אגזוזים של מכוניות ואוטובוסים ולהתעורר כל יום לנוף עוצר הנשימה.
רגע רגע, אל תדאגו! אני לא משאירה אתכם לבד 🙂
אני מכינה לכם 2 פוסטים מדהימים מראש וגם בסיני אני אבדוק הודעות מידי יום ואשתדל לענות על השאלות והקושיות.
בכל מקרה בנתיים פה בתל אביב, הבקרים הקרירים והתחושה שעוד רגע יורד גשם גרמו לי לרצות להכין תבשיל.
איזה תבשיל? סמיך כזה, חורפי, מפנק.
כבר הרבה זמן יש לי חשק לתבשיל עם יין אדום.
זה קצת מזכיר לי תבשיל של סתבא שלי שהיא היתה מכינה בסוכות וזה גורם לי להרגיש בית 🙂
והיום כשהיה לי קריר בבוקר הרגשתי שאני חייבת כזה לארוחת צהריים.
לא הסתפקתי רק בתבשיל, הכנתי גם פירה בטטות טבעוני עם ערמונים.
יצא בדיוק בדיוק בדיוק מה שרציתי. איזה כיף.
תהנו ושבוע מהמם!