היי אהובים
כל מה שבא לי זה לדבר על המתכון הזה כי אני סופר מתרגשת ממנו אבל לפני זה כמה מילים על השבוע שלי.
אתמול חל יום הטבעונות הבינלאומי ודווקא ביום הזה מצאתי את עצמי מופתעת ולא בקטע טוב.
בסופ"ש הקרוב אנחנו נוסעים עם המשפחה שלי למצוקי דרגות. מינו אותי (באופן טבעי) לחפש מקום בו כולנו יכולים לאכול.
קבוצה של טבעונים, צמחונים וכאלו שבכלל לא.
חשכו עיני.
לא משנה איפה חיפשתי פשוט לא היו שום אופציות שלא כוללת צ'יפס במסעדת בשרים.
בגלל שיש כל מיני אחיינים, אי אפשר לנסוע למקומות רחוקים כמו ערד רק בשביל אוכל וממש ניסיתי ככול שביכולתי למצוא פתרון.
לא מעט מקומות ענו לי- תביאו אוכל מהבית.
מישהו אמרה לי- אני לא יודעת מה צמחונים אוכלים. (אפילו לא הגעתי להגיד שיש גם טבעונים).
והמסקנה הכללית היא שאנחנו לא רק נביא אוכל מהבית אלא אפילו חלב סויה לקפה…
זה לא שאני מצפה שכל העולם יהיה טבעוני כן (הלוואי..) אבל המון זמן לא הרגשתי ככה.
זה נכון שתל אביב מאוד מפנקת אבל לא רק תל אביב ידידותית, יש עוד המון איזורים בארץ שאפשר לפחות לשרוד בהם.
בכל מקרה- כשאני אחזור אני אדווח לכם מה היה בסוף ואיך שרדו להם שני טבעונים בים שכולו מלח.
לפחות מלח זה טבעוני. 🙂
טוב ועכשיו למתכון……..!!!
אני רוצה להשוויץ!
זה המתכון הכי יפה שהכנתי אוור 🙂 🙂 🙂
זה אחד המתכונים הכי טעימים שהכנתי ובתור מי שלא חובבת שוקולד, הפתעתי את עצמי.
אני לא אשקר לכם- מי מכם שלא אוהב לאפות, לא אוהב להשקיע יותר מחמש דקות במטבח, טוסט בשבילו זה סרט והוא צריך לקחת יום חופש בשביל להכין סלט- זה לא המתכון בשבילכם….
תעתיקו ותשלחו לינק לאבא, אמא, סבתא, סבא או כל חבר שאוהב להכין ותבקשו מהם להכין לכם. 🙂
אם כן בא לכם קצת שיעור אומנות ואם בא לכם לפנק מישהו תקשיבו- זה מטורף! זה כל כך טעים שאין מילים.
שימו לב לכל ההערות שבתחתית המתכון בבקשה כדי שיצא לכם יפה יפה וטעים טעים.
יוו הלוואי ומלא מכם יכינו!
שיהיה סופ"ש מהמם ומתוק, לפחות כמו רוגלך טבעוני.