בוקר טוב 🙂
כמה דברים כייפים השבוע.
דבר ראשון אני בהלם מכמה אנשים הכינו את עוגת השיש! וואו וואו.
כמות התמונות שקיבלתי ואני עדיין מקבלת היא משוגעת. זה משמח אותי כל כך 🙂
אתם כל כך יצירתיים, חלק מכם הכינו אותה בכלל עגולה, חלק הכינו אותה כקאפקייק ומלא עשו כאלו צורות מגניבות.
נהניתי מכל התמונות ומכל התגובות ואני ממש שמחה שהכנתם ויצא לכם טעים. תענוג!
דבר כייפי שני שקרה השבוע זה שפנו אליי מאוניסרסיטת הרווארד וביקשו לראיין אותי בתור מובילת דעה טבעונית בישראל.
מסתבר שהם עושים מחקר ענקי על ההבדלים בעולם הטבעונות בארה"ב, צרפת וישראל.
כחלק מהמחקר הם מראיינים מובילי דעה טבעונים במדינות האלו. והם ביקשו לראיין אותי! יאאא 🙂
האמת היא שממש התרגשתי.
אז אתמול נפגשתי עם הבחורה שאחראית על המחקר.
יצא שדיברנו שלוש שעות שלמות והיה בנינו כזה קליק!
החלטנו לשמור על קשר ומחר אנחנו הולכות יחד לארוחת בוקר באנסטסיה. איזה כיף.
ואם כבר מדברים על ארוחת בוקר…
לאחרונה אני מקבלת מכם הרבה הודעות לגבי פתרונות פשוטים ומהירים לארוחת בוקר טבעונית.
אז חשבתי שאולי הגיע הזמן לתת לכם מבט למטבח שלי, מה שאני מכינה פה בבית בעיקר בשבת בבוקר וכמה זה פשוט.
אז אני שמחה לחלוק אתכן את המתכון שלי למקושקשת טבעונית שבעיני הוא פשוט מושלם.
רק עשר דקות עבודה וזה שלכם, מדהים נכון?