בתיקיות שלי של הבלוג (ויש לא מעט כאלו) יש כמה תיקיות אני מאוד אוהבת ומאוד מקדישה להן זמן.
כמו נגיד תיקיית הבקשות שלכם (ויש לכם מלא בקשות מדהימות) או תיקיית הרעיונות החדשים, או תיקיית המתכונים לחגי וכו…
אבל יש תיקיות שאני לא מצליחה אף פעם להגיע אליהן כמו לדוגמא- תיקיית מתכונים בבלוג שצריך לחדש.
בתקייה הזו, יש רשימה של לא מעט מתכונים שעלו לפה אי פעם ב 2016-2017 והן זקקות נואשות לחידוש וחידוד.
או של המתכון עצמו או (ובעיקר) התמונות… 🙂
לתיקייה הזו אני כמעט אף פעם לא מספיקה להגיע אבל הנה, הגיעה הקורונה שהפכה את העולם להזוי ופתאום יש לי יותר זמן.
כי אני (וכולנו) כל היום בבית וכי יש אינסוף מרחב ליצור תוכן.
המתכון לשקשוקה טבעונית שהיה פה מתחת לשורות החדשות שנכתבות פה עכשיו, נכתב וצולם ב 03/07/17 לפני כמעט שלוש שנים (!)
יאבאלה כמה דברים השתנו מאז…
זה אחד המתכונים הכי בסיסים ומבוקשים בבלוג, אחרי הכל מי לא רוצה מתכון לשקשוקה טבעונית?
אבל כל פעם שמישהו היה מבקש ממני לינק למתכון היה לי מין קימצ׳וץ׳ כזה בבטן כי התמונות שהיו פה… בואו נגיד… לא ממש עוברות אותי היום.
אז כן, אין ספק שאני ממש ממש שמחה להציג בפניכם את המתכון המשופר והתמונות החדשות למתכון הכל כך מתבקש הזה- שקשוקה טבעונית.
שיניתי ושידרגתי אותו והוא עכשיו אפילו יותר מדהים ממה שהוא היה.
אני מקווה שתהנו ממנו ובכללי אני מקווה שגם המתכון הזה וכל המתכונים שעולים לבלוג לאחרונה, עוזרים לכם להעביר את הזמן בבידוד ההזוי שנקלענו אליו כולנו 🙂
יאללה נשיקות וירטואליות ולכו תכינו שקשוקה!