טוב אז כשעבדתי על הפוסט הזה לפני 3 ימים לא ידעתי שזה הולך להיות מזג האוויר.
וזה יצא פשוט מושלם.
כי יש אנשים שאוהבים לאכול מרק כשקר, יש אנשים שאוהבים תבשילים או דייסה- אני אוהבת פחמימות וכמה שיותר יותר טוב!
(האמת שלא רק כשקר… באופן כללי… 🙂 )
אז מבחינתי לחמניה מלאה בדברים טעימים וחמימים זה בדיוק מה שבא לי כשיורד גשם.
והיום עולה בדיוק הדבר הזה לבלוג.
סלופי ג׳ו טבעוני בלחמניה עם מלא סלטים והפתעות.
למי שלא מכיר סלופי ג׳ו זו מנה שבדרך כלל מורכבת מבשר טחון (לא עלינו) ורוטב ברביקיו.
בדרך כלל מוגשת בתוך איזה סוג של לחם אבל לפעמים גם על פירה.
זה מנה מעולה (בגירסה הטבעונית) למי שאוהב טעם מעושן ובשנים האחרונות בארץ היא נכנסה ללא מעט תפריטים.
אז, הרבה מאוד מתכונים ברשת מכינים סלופי ג׳ו טבעוני מעדשים ולפעמים משבבי סויה אבל יש גם כאלו שמכינים את זה מג׳קפרוט.
עד לא מזמן לא היה בארץ ג׳קפרוט (לפחות לא נגיש) ועכשיו שהוא נכנס לחנויות אורגניות ואפשר להשיג אותו בשימורים במלא מקומות, זה הזמן להתחיל להפציץ.
יש לי מלא מלא רעיונות מה לעשות עם הפרי המשוגע הזה ואנחנו מתחילים כאמור עם הסלופי.
טעים, מפנק, מושחת (אבל בכלל לא), מעושן להפליא ומה הכי כיף? 10 דקות הכנה.
שיהיה לכם יום גשום ונפלא 🙂