סמודי בול עשיר בחלבון


היי היי!

פוסט בונוס ליום רביעי 🙂

טוב אז לפני בערך שעתיים פירסמתי וידיאו שלי בסטורי באינסגרם שותה שייק עם אבקת חלבון.

בערך תוך 5 דקות היו לי כבר איזה 10 הודעות עם בקשות למתכונים עם אבקות חלבון ומאז זה לא מפסיק.

אז… אתם בטח יודעים שהתחלתי להתאמן די הרבה לאחרונה והחלטתי לנסות לשלב בדיאטה שלי אבקת חלבון טבעונית איכותית.

סמודי בול עשיר בחלבון

עשיתי מחקר, מצאתי את מה שאהבתי ועכשיו אני עושה עם זה ניסויים בכל מיני מתכונים.

אם אתם לא מתאמנים ולא צריכים אקסטרה חלבון אז אתם יכולים להכין את המתכון הזה גם בלי האבקה וזה יהיה פיקס גם בלי.

אם אתם כן מתאמנים אז הנה מתכון בזק לארוחה כייפית ועשירה בחלבון לאחרי אימון.

יצא ממש טעים שאשכרה עצרתי הכל, צילמתי, והחלטתי להעלות פה מתכון בונוס ביום רביעי.

זכיתם!

סמודי בול עשיר בחלבון

וחכו למחר- הולך לעלות לפה קינוח מפנק במיוחד…. 🙂

יאללה שיהיה יום טוב, אני יוצאת עוד מעט לפגישה, הולכת לטעום מקרונים טבעוניים….

יששששש!

סמודי בול עשיר בחלבון

סמודי בול עשיר בחלבון


הכנות
5 דקות
בישולים
ללא
מתי מוכן
עוד 5 דקות

מה צריך

סמודי

1 בננה גדולה בשלה קפואה וחתוכה

1/2 חבילה טופו משי (או עוד בננה)

1 כפית אבקת קקאו / שבבי קקאו

1 כף אבקת חלבון לבחירתכם

1/4 כוס חלב סויה / שקדים (זה טעים ממש עם חלב בטעם וניל)

1 עד 2 כפות מייפל

לקישוט

שיבולת שועל

פרוסות בננה

גרנולה

מה עושים

סמודי

להניח את כל מרכיבי הסמודי בבלנדר (בלי הקישוטים)

לעבד למשחה חלקה

להעביר לקערה, לקשט ולאכול 🙂



הערות והמרות:

  • את הבננה אפשר להחליף בכל פרי אחר שאתם אוהבים
  • אפשר בלי אבקת חלבון כמובן
  • אתם יכולים לקשט כאהבת נפשכם! 🙂

הסדנאות שלי

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים