שלום לכולם
מה שלומכם ואיך עבר השבוע האחרון?
אצלי די מהמם, בעיקר כי אתמול אני ומתן הזמנו סופית את כרטיסי הטיסה שלנו להודו!!!!!!
פעם תשיעית ואף פעם לא נמאס לי 🙂
איזו התרגשות! אומנם יש לנו כמעט שלושה חודשים לחכות עד שנטוס אבל זה יעבוד צ'יק צ'ק.
אנחנו הולכים לבלות חודש שלם בהודו (קצת יותר האמת) ולא אהיה פה לכל תקופת החגים.
אבל לא באמת לא אהיה פה, ברור שאני אהיה בוירטואלי כל הזמן ואני הולכת לנצל את כל חודש אוגוסט כדי להכין לכם מתכונים מטורפים לכבוד החגים. יאיי!
כשנהיה בהודו, כמובן, אני הולכת לעשות הרבה עבודה קולינרית (ורוחנית כרגיל) ואני הולכת לחזור עם רפרטואר מנות הודיות מסורתיות.
לשמחתי בגלל שהייתי כל כך הרבה פעמים בהודו, יש לי שם חברים מאוד טובים ולכן אני הולכת ללמוד מהכי אמיתי ומקומי שיש.
איזו התרגשות יוווו 🙂
אלו החדשות הכי גדולות שיש לי השבוע. אבל בואו קצת נדבר על המתכון שעולה היום.
הרבה מכם מבקשים ממני מתכונים טבעונים קלים להכנה, מתכונים טבעונים לארוחת צהריים ומנות טבעוניות שאפשר להכין בצ'יק צ'ק.
אני תמיד מתפתה להכין את הדברים המרשימים יותר כמו שאתם יודעים אבל לאחרונה דווקא מתחשק לי יותר לחלוק אתכם מתכונים טבעונים שאני מכינה בבית על הדרך.
מנות טבעוניות שתמיד מרגיש לי שהם מאסט אבל משום מה הן לא בבלוג.
אז היום, ספגטי ברוטב רוזה טבעוני.
עכשיו, אם כבר הצצתם במרכיבים- לפני שאתם נבהלים- הטעם של הקוקוס לא מורגש בכלל ברוטב ותאמינו לי שזה יוצא קרמי ושמנתי שזה לא יאומן.
המתכון הזה עולה על כל הציפיות שלי כל פעם מחדש ואני מכינה אותו המון בבית.
אז אם אתם חובבי אוכל איטלקי טבעוני, חובבי רוטב רוזה טבעוני או סתם מתגעגעים לשנות התשעים- המתכון הזה הוא לגמרי בשבילכם!
תהנו, צ'או בומבינוס.