היי חברים!
שבוע חדש בפתח וכמו שהבטחתי, אנחנו מאזנים אחרי עוגת הריסס המושחתת משבוע שעבר.
אבל רגע לפני, כמה מילים לי אליכם.
בפוסט הקודם סיפרתי לכם שהכנתי את עוגת הריסס לכבוד 20,000 עוקבים בעמוד האינסטגרם של הבלוג וגם סיפרתי לכם שהעוגה תהיה מוגרלת בין מישהו מהעוקבים.
אז רציתי לספר לכם שמעל לאלף אנשים השתתפו בהגרלה שזה מדהים ומרגש ומהמם ומחמם את הלב.
הבחורה שבסוף עלתה בגורל וזכתה היא עוקבת קבועה של הבלוג וקשה לי לתאר לכם כמה היא שמחה.
כיף!!!
דבר שני שרציתי לחלוק אתכם זה שהשבוע ליוותי משלחת של בלוגרים טבעוניים שהגיעו לסיור קולינרי של שבוע בארץ עם וייב ישראל.
אני מדברת איתכם על 5 כוכבי על חלל שזה פשוט היה מטורף (!) לפגוש אותם.
יצא לי לבלות איתם לא מעט זמן, להעביר להם שיחה על המהפכה הטבעונית בארץ, לבלות יום אחד על אחד בו הראיתי להם יום בחיי פה בתל אביב בתור בלוגרית.
על הדרך במשך השבוע גם יצאנו לשתות, דיברנו מלא, למדנו לא מעט אחד מהשני ובגדול היה סופר מרגש.
היום נגמר הסיור והם כולם טסים להם חזרה לשוודיה, אנגליה, ארה״ב וקנדה ולי יש קצת זמן לחזור לסוג של שגרה.
ואיך חוזרים הכי מהר לשגרה? עם פוסט חדש בבלוג!
והיום- מתכון מהיר, קליל, טעים ומזין למאפינס תרד מקמח כוסמין, טבעוני כמובן וטעים יאמי יאמי 🙂