היי לכולם.
מרגיש לי שאי אפשר פשוט להתחיל לדבר ככה סתם.
כאילו לא העליתי פה עכשיו את התמונות הכי פסיכיות בעולם לעוגה הטבעונית הכי פסיכית בעולם 🙂
אז אולי כדי שאני אתחיל בעצם ממה גרם לי לקום היום בבוקר ולהכין את הפאר הזה.
כמו שכתבתי לכם בפוסט הקודם, שבועות זו תקופה ממש כייפית בשבילי.
כל רגע יש לי עוד רעיון ועוד איזה מתכון טבעוני צץ לי בראש ובאמת שאין לי רגע דל.
אני חושבת שאם היה שבועות כל השנה הבלוג היה עולה על גדותיו ממתכונים לבנים ויפים.
יש משהו בחגיגיות הזו שפשוט ממכר וגורם לי לרצות להיות עם המצלמה ביד כל היום.
עכשיו, אני יודעת שלא הכנתי הרבה מלוחים חדשים השנה לבלוג וזה משתי סיבות.
הראשונה היא ששנה שעברה הכנתי מלא מתכונים טבעונים מלוחים לבלוג לשבועות (היה הכל, רביולי טבעוני, לזניה טבעונית, קישים טבעוניים ועוד ועוד)
והשניה היא שאני פשוט לא מצליחה להתשלט על עצמי עם כל הקינוחים המהממים האלו!
אתמול כבר אמרתי לעצמי שדי. אני מעלה לקט שבועות וזהו… העליתי כבר שתי עוגות, גבינות קשות, בלקט יהיו גם המון מלוחים ועוד קינוים טבעונים משנה שעברה.
יש לי נסיעה לסיני לארגן, יש לי סדנא למחר לארגן…. די, לא צריך עוד עוגה.
האומנם……….?! חחחחח
כנראה שלא. היום בבוקר, בזמן שאני ומתן חיכיתי בתור לקבל את הרכב החלופי שלנו מהביטוח (שמונה בבוקר, רחוב המסגר, ללא ספק סטואציה מעוררת השראה קולינרית), התחלתי להרגיש משהו שאני מכירה כבר טוב מאוד.
משם ועד לעוגה הזו שעמדה פה על השיש עוד לפני ארוחת הצהריים, הדרך היתה מהירה וקלה.
פשוט ראיתי אותה בראש וידעתי שהיא חייבת להיווצר, להתקיים, שאני חייבת להכין אותה, לתת לה שם, לצלם אותה.
איזה סיפוק. כי מה שיש פה זו לא רק עוגה טבעונית מהממת, זה קינוח טבעוני מרשים וקל להכנה, זה קינוח טבעוני לשבועות שיפיל את כולם מהכיסא וזה פשוט כל כך טעים!
עשרה מרכיבים פשוטים ואיזו הצלחה.
בבקשה תקראו את כל ההערות בתחתית המתכון כי יש שם כמה טיפים חשובים.
אוהבת אתכם 🙂