היי היי!
לפני בערך חודשיים נתקלתי בפוסט שפירסם פלג כהן, שאתם כנראה מכירים בשם המגניב ׳לונלי פלג׳.
את לונלי פלג הכרתי רק חלקית כשנתקלתי כמה פעמים בפינה שלו בערוץ הספורט.
כל מה שידעתי עליו זה שהוא מטייל כבר המון שנים ושהוא הזכיר לי את עצמי….
ואז לפני חודשיים נתקלתי בפוסט שלו שבו הוא המליץ על מסעדה טבעונית בטייוואן.
מסעדה טבעונית? אין מצב שהבחור הזה טבעוני.
התחלתי לחקור וגיליתי שהוא טבעוני. אה!
בו ברגע שלחתי לו הודעה- מתי אתה בא להכין איתי מתכון בבלוג?!
פתחתנו יומנים, באוגוסט הוא בהודו, בספטמבר אני בהודו, באוקטובר אני ביפן, באוקטובר הוא במיאמי, בנובמבר אני בשוודיה (אמרתי לכם שאנחנו דומים…) ובסוף הצלחנו למצוא חלון אחד קטן בו שנינו נמצאים בארץ וקבענו.
והיום המפגש שלנו יצא לפועל.
פלג הוא אחד האנשים שהכי נהניתי לארח בבלוג.
פגשתי בחור מעניין, עמוק, מצחיק, ויותר מזה פשוט הרגשתי שאני מבינה אותו.
מבינה את הטיולים, מבינה את אורח החיים, מבינה את החיפוש היפה שהוא עובר דרכו בכזו זרימה נהדרת.
כששאלתי את פלג שבוע שעבר מה הוא רוצה להכין הוא אמר לי- מה אני בוחר?!
אמרתי לו שברור שהוא בוחר הוא האורח. הוא חזר אליי אחרי כמה דקות עם תשובה נחרצת- אסייתי.
ואז אחרי כמה דקות הוסיף- ועוגת גבינה טבעונית 🙂
אז כשפלג הגיע לפה היום חיכתה לו עוגת גבינה פרורים טבעונית וביחד הכנו מתכון למוקפץ תאילנדי טבעוני מושלם!
המתכון יצא כל כך טעים, כל כך מפנק ועשיר בטעמים.
כשסיימנו להכין פלג אמר- וואו איזה קל זה היה!
וזה מה שהכי חשוב, המנה הזו כל כך פשוטה להכנה והטעם שלה ממכר.
המתכון מחכה לכם גם בבלוג ואם אתם רוצים לראות אותי ואת פלג מכינים הכל שלב אחר שלב, לינק ליוטיוב בתחתית המתכון.
אה, וביום רביעי את נוסעת לשוודיה להרצאות!!! אההההה!
לאב יו.