היי חברים.
קודם כל איך עבר יום העצמאות? אני מניחה שלרובכם לא פשוט…. חג מורכב, לא קל ומאוד כואב מנקודת המבט הטבעונית.
למרות שהשנה, כמו שכתבתי בפוסט האחרון באינסטגרם, אני הרבה הרבה יותר אופטימית.
הזמנים משתנים, הטבעונות נמצאת בכל מקום ואי אפשר להתעלם ממנה.
העולם הופך מודע יותר וכל כך הרבה דברים גורמים לי דווקא לחייך בחג הזה שקיבל את שמו הנורא- חג המנגלים.
אבל רגע, לפני שאני מתחילה לדבר בלי יכולת להפסיק על טבעונות בשנת 2018, אני רוצה לדבר על המתכון של היום!
זה ללא ספק הזמן הכי לא קשור להעלות מתכון חדש לבלוג.
מה הקשר יום שישי אחר הצהריים כשכולם כבר עייפים מכל השבוע, ובמיוחד אחרי שבוע כזה?
ולמי יש בכלל זמן או כוח להכין משהו ברגע האחרון לסופ"ש?
אז מסתבר שלרובכם!
היום בבוקר, ממש לפני שהתחילה סדנת הגבינות הטבעוניות, שאלתי אתכם באינסטגרם אם אתם רוצים שאני אעלה מתכון חדש היום בסביבות שלוש ארבע.
מתכון ממש ממש מעולה שהכנתי לפני כמה ימים.
סיימתי את הסדנא והפלאפון שלי עלה על גדותיו בהודעות באינסטגרם וכולכם אמרתם פה אחד- כן!!!
האמת שממש הפתעתם אותי, לא רק אמרתם כן, כמות הסימני קריאה שקיבלתי היתה די מטורפת.
אז כן, אני עייפה. אז כן, כבר סופ"ש ולא מתאים לעבוד עכשיו, אז כן, לא מזמן נגמרה סדנא ורק עכשיו סיימתי לנקות.
אבל למי איכפת?! מתכון לכזה דבר טעים, באמת שהייתי מעלה גם באמצע הלילה 🙂
ומה יש לנו פה היום?
אני חייבת להגיד לכם שזה אחד המתכונים הכי טעימים שהכנתי אי פעם לבלוג והוא הכי לא נראה ככה!
החיתוכיות הטבעוניות האלו נראות כל כך תמימות. כל כך… פשוטות, בטח לא עושות רושם של משהו מיוחד…
אבל תקשיבו, זה טעים! מה זה טעים? זה מעולה, ממש אבל ממש ממש ממש מעולה.
כל מי שטעם את זה פשוט לא האמין ורק רצה עוד ביס ועוד ביס.
זה שילוב מושלם של תותים, וניל, קוקוס ושקדים.
בשלוש שכבות עם שלוש טקסטורות שונות. אין אין, פשוט גן עדן.
דרך מעולה לסיים את עונת התותים האהובה עליי בשנה 🙂
אני ממש ממש ממליצה לכם לקפוץ למטבח להכין, שיהיה לכם לכל הסופ"ש לנשנש.
אחד המתכונים המושלמים. באמת.
שבת מהממת שתהיה. 🙂