היי אהובים!
כמעט שנה חכיתי ליום הזה.
היום בו הולכים לסופר ופתאום על המדפים רואים ערימה של סלסלות תותים.
תותים, הפרי האהוב עליי, הפרי הכי יפה בעולם שממנו אפשר לעשות את הקינוחים הכי טעימים שרק אפשר.
אם תשאלו אותי, קינוחי תותים לוקחים בהליכה קינוחי שוקולד.
ובגלל שחכיתי כמעט שנה שיגיעו התותים שוב, אתם יכולים רק לדמיין לעצמכם כמה רעיונות למתכונים אספתי לעצמי בתקופה הזו.
מי מכם שאוהב תותים הרוויח כי בתקופה הקרובה אני צופה שהולכת להיות אינפלציה של מתכוני תותים משובחים!
שתדעו לכם, שאחד הדברים שהכי היה קשה לי להתרגל אליהם עם החזרה לארץ היה עניין העונות.
בלונדון אין כמעט תוצרת מקומית של פירות או ירקות ולכן הכל מיובא.
ולכן, אין מצב כזה שאין תותים בסופר לא משנה איזה חודש זה בשנה.
או אבוקדו, או קלמנטינות, או לימונים, או מנגו…
לפעמים אני חושבת מה היה קורה אם הייתי בלוגרית כשגרתי שם.
איך הכל היה נראה אחרת אם בכל תקופה בשנה היתה לי גישה לאיזה פרי או ירק שאני רק רוצה.
אבל בינינו, יש משהו נחמד בלחכות לפרי, זה הופך אותו להיות מיוחד יותר ואקזוטי יותר.
בכל מקרה, משלל הרעיונות שהיו לי לגבי קינוחי תותים היה פאי.
פאי קלאסי, אמריקאי, כזה שבדרך כלל יש בו תפוחים.
יש משהו מאוד רומנטי בפאי קלאסי, משהו שגורם לי להרגיש בית, אפילו שאמא ואבא שלי מעולם לא הכינו כזה פאי!
חוץ מעובדה שהוא יפייפה ויש בו תותים יש בו גם ניצחון קטן ומשמח- בצק פריך טבעוני.
בצק פריך טבעוני הוא אחד מהדברים שהרבה אנשים חושבים שמי שטבעוני לא יכול יותר להכין.
אבל זה רחוק מלהיות נכון! אפשר בקלות ובלי מרכיבים מיוחדים להכין בצק פריך טבעוני מושלם ומפנק. וההוכחה ממש כאן.
אז מה יש לנו? גם פאי רומנטי, גם תותים וגם בצק פריך טבעוני מעולה? וואלה, עוגה כלבבי.
תהנו!