היי! מה נשמע כולם?
השבוע כל מיני דברים ממש מרגשים קרו.
חלק אני עדיין שומרת בסוד וממש קשה לי לא לספר לכם כבר.
בואו נגיד שדברים שאני עובדת עליהם כבר המון זמן, מתחילים ממש להתקדם ואני בהתרגשות שיא. (זה לא ספר בישול אל תתלהבו 😉 )
בנוסף, השבוע היתה לי איזו פגישה, שגרמה לי להבין משהו.
פתאום הבנתי כמה הבלוג התקדם וצמח, כמה הוא קיים. כמה הוא נוכח. כמה הוא מגיע רחוק.
ולא רק הבלוג, גם הטבעונות, גם לטבעונות יש במה.
העולם מתחיל לתת לטבעונות במה, מתחיל לתת לתזונה ולאורך החיים הטבעוני מקום בפרונט.
מה שאני לא אשמור בסוד זה… שלשמחתי ולהתרגשותי הרבה, עוקבים של הבלוג בלונדון, פנו אליי והזמינו אותי לבוא להעביר שבוע של סדנאות לעוקבים הנאמנים בעיר.
אתם הרי יודעים שלונדון עד לא מזמן ובמשך 8 שנים היתה הבית שלי… אני לא יכולה לתאר לכם את התחושה.
ואומנם הכל עוד בחיתולים אבל וואלה אני כבר מתרגשת.
אז אם מישהו מכם קורא את המילים האלו וגר בלונדון… לשלוח לי הודעה ומהר 🙂
טוב, ועכשיו קצת על המתכון של היום.
החלטתי להכין היום את הקציצות האהובות עליי בעולם.
יצא לי טוב שהשבוע הגיעו המון בטטות במשלוח הירקות, כי גם עוד מעט חנוכה ובחוץ אפרפר וקריר והעיתוי פשוט מושלם.
כשגרתי בלונדון הייתי הולכת לבית קפה טבעוני קטן שהיה מגיש אוכל מיוחד וטעים. אחת המנות היתה קציצות בטטה.
רכות, מושלמות.
כשחזרתי לארץ חבר סיפר לי שיש מסעדה בשם אורנה ואלה שעושה קציצות דומות למה שהיינו אוכלים בלונדון.
הן לא הרגישו לי אותו דבר… ולכן החלטתי לקחת את העיניינים בידיים, הלכה למעשה, ולהכין לעצמי ערימת קציצות.
אז תקשיבו- 6 מרכיבים, קערה אחת, 10 דקות עבודה.
זה כל הסיפור!
וזה טעים…. יווו איזה טעים זה!
תהנו, אוהבת אתכם.