היי כולם!
חזרנו לפינה השבועית שלנו TivonEat מסביב לעולם 🙂
כמו שאתם זוכרים, החלטתי שהקיץ הזה בגלל שאנחנו לא נוסעים לחו״ל אני כל שבוע אעלה פה מתכון ממקום אחר בעולם שהיינו רוצים או אמורים לנסוע אליו.
אז היה לנו יוון והיה טייוואן והיה תאילנד והיום- מקסיקו!
אנחנו הולכים להכין ביחד טאקו טבעוני עם מילוי של ׳עוף׳ בתיבול מושלם.
הארצות הבאות שאנחנו נבקר בהם יהיו ויאטנאם ותהיה לנו גם איטליה והולנד ובקיצור, הולך להיות כיף.
האמת היא שאני חייבת להגיד לכם שיותר מהכל חסרה לי סיני.
לא קורה דבר כזה שאנחנו לא נוסעים לסיני שנה שלמה.
אנחנו בדרך כלל נוסעים פעם אחת בתחילת הסתיו ופעם אחת באביב.
השנה, כשהבנו שאביב כבר לא יהיה אמרנו שלא נורא, נתפשר וניסע בשיא החום בקיץ (זה היה כשעוד היינו תמימים וחשבנו שבקיץ הכל כבר יהיה פה נורמלי שוב).
אז עכשיו כבר אוגוסט והגבול לסיני מהצד הישראלי עדיין סגור ומסוגר שזה מתסכל.
עוד מעט תעבור שנה מאז הפעם האחרונה שחצינו את הגבול לגן עדן שלנו ואני כ״כ מתגעגעת.
אני מקווה שעוד מעט דברים יחזרו להיות קצת יותר שפוייים בעולם ושכולנו נוכל לחזור לנסוע כל אחד למקום שהוא הכי הכי אוהב.
אבל בנתיים, בואו נהנה לפחות מהאוכל 🙂
אז יאללה, לכו תכינו לכם איזה טאקו טוב כזה, תחלמו על מקסיקו ונתראה פה במתכון הבא!