היי היי
אני לא יודעת מה קרה לי בקיץ הזה אבל כל מה שבא לי זה אוכל אסייתי.
אני ברצינות אוכלת כמעט כל יום בחודש וחצי האחרונים מנה אסייתית אחת לפחות.
משהו בשילוב טעמים האסייתי, מתאים לי בול במזג האוויר הזה.
אז מטבע הדברים אולי שמתם לב שגם לבלוג עולים הרבה מתכונים אסייתים לאחרונה.
הם פשוט כל כך קלילים וכייפים שאני לא יכולה להפסיק.
והיום עולה מתכון תאילנדי שאני לא יכולה להגיד שהוא מסורתי כי די המצאתי אותו אבל הוא מבוסס על אוכל שבהחלט יש בתאילנד.
הרכבתי פה ארוחת צהריים שלמה (או ערב כמובן) שיש בה גם אורז, גם טופו במרינדה מעולה וגם סלט מרענן ומפתיע על בסיס מנגו.
בדיוק אני ומתן ישבנו אתמול באנסטסיה ודיברנו על לאיזה יעד טרופי בא לנו לנסוע בחורף.
הרבה רעיונות נזרקו לאוויר כי אחת הסיבות העיקריות שאנחנו אוהבים לנסוע לאסיה (חוץ מהדברים הברורים מאליהם) זה שבאסיה יש לנו מלא מלא מה לאכול.
נגיד עוד חודש אנחנו נוסעים לרוד טריפ בדרום צרפת וצפון ספרד ובאמת שיהיה לנו בהצלחה.
ואתם יודעים שאני מומחית בלמצוא אוכל טבעוני בחו״ל… עדיין, אין מה להשוות הרים בדרום צרפת מול אי בתאילנד מבחינת האופציות הטבעוניות.
בכל מקרה, עד שניסע ליעד הטרופי הבא שלנו, אפשר להנות מאוכל אסייתי מעולה כבר עכשיו בבית.
יצא מוצלח במיוחד הפעם 🙂
תהנו!