היי היי
הבטחתי לכם סיפורים מהטיול והבטחתי לכם מתכון יפני או הודי ואני מקיימת!
אז ככה…
התוכנית המקורית שלי ושל מתן היתה להיות חודש שלם רק בדארמסללה.
אנחנו הרבה שם וזה מרגיש לנו כמו בית והתחשק לנו פשוט לנסוע לשם, לשים את הראש על הערסל מול ההרים, ולנוח.
ובאמת זה מה שהיה, לפחות בהתחלה…
כבר ביומיים הראשונים הכרנו מלא אנשים חדשים ונהינו קבוצה משעשעת ביותר של חברה' מכל רחבי העולם.
העברנו 11 יום קסומים בבאגסו, היה לנו שקט, היה לנו רגוע, היה לנו טעים (מאוד!) והיה לנו מדוייק.
אבל אז… התחיל להתחשק לנו טיול וכמו שאתם כבר יודעים מהפוסטים הקודמים, החלטנו לרדת דרומה.
הטיול שלנו הפך ברגע משקט רגוע וצפוי, ללא צפוי בכלל, מלא בנסיעות, הרתפקאות ומה לא!
כתבתי לכם במשך השהות שם כמעט על כל מקום שהיינו בו ואיך היה לנו שם אז אני לא ארחיב שוב כדי שלא יהיה לכם משעמם.
בגדול אני אגיד לכם שהיה מדהים.
פגשנו כל כך הרבה אנשים בדרך, חברים טובים מהעולם ומהארץ והיה לנו פשוט קסום.
ההחלטה לנסוע ליפן, ביוזמתו של מתן, היתה מדוייקת להפליא.
לרגע לא חשבתי שזה מה שיקרה.
אבל אנחנו שנינו כל כך מאוהבים ביפן שפשוט לא יכולנו להרגיש שאנחנו כל כך קרובים אליה ולא ניסע.
אז נסענו. מה זה נסענו!
יפן כמו שרק יפן יודעת לעשות היתה מופלאה. מהממת. עוצרת נשימה. מרגיעה. נעימה. טעימה. מטורפת. סוחפת. ומה לא?
היו לנו שבוע עמוס בהרפקאות. נסענו לשני טיולי יום מדהימים, אחד בקאמקורה ואחד בהר טאקאו עליו טיפסנו (!)
בטוקיו לא הפסקנו להסתובב. פגשנו חבר יפני מאוד טוב שלנו, שבא במיוחד מאוסקה לבלות איתנו זמן.
פגשנו חברים מהארץ. אכלנו בלי סוף. הלכנו ברגל בלי סוף. היינו במקדשים בלי סוף. והתאהבנו בה, שוב. ושוב ושוב…
כשחזרנו לארץ ידעתי שאני הולכת להפציץ אתכם במתכונים יפנים והודים אבל לא ידעתי מאיפה בכלל להתחיל.
בסקר שעשיתי לכם באינסטגרם יפן ניצחה ולכן אנחנו מתחילים במתכון יפני.
בחרתי את אחד המנות שאני הכי אוהבת ביפן – טופו קאצו.
טופו קאצו זה בעצם שניצל טופו טבעוני רק שהוא בסגנון יפני.
הוא מוגש על אורז דביק, עם סלט כרוב יפני מסורתי.
וביפן לפעמים גם אפשר למצוא אותו מוגש בלחמניה!
זה מתכון קל להכנה וממש ממש ממש טעים ואני בטוחה שתהנו.
שיהיה סופ"ש מהמם, נשיקות.