עוגת זברה בחושה


שלום חברים!

אוקי אז כמה דברים לי אליכם וחלקם די מהפכניים.

דבר ראשון שרציתי לספר לכם זה שהקטע החדש שלי עם פילאטיס מכשירים זה פשוט סיפור אהבה חסר גבולות.

אני עפהההה על זה! כל שיעור יותר כייפי מהקודם והיום אחרי שהתחלתי עם זה רק שבוע שעבר, כבר הלכתי לשיעור ממשיכים במקום מתחילים.

אני באמת מרגישה ומבינה עכשיו כמה כל כך הרבה שנים של יוגה עזרו לי להכיר את הגוף שלי ואני ממש (אבל ממש!) מופתעת מכמה אני הרבה יותר חזקה ממה שחשבתי.

ועכשיו לדברים הרציניים 🙂

עוגת זברה בחושה

אז…. בקרוב מאוד הולך להתרחש שינוי די גדול בעסק האהוב שלי ששמו TivonEat.

4 דברים ענקיים הולכים לקרות מהראשון לאפריל והיום אני הולכת לחלוק אתכם שניים מהם.

זה נושא שאני עוד הולכת לכתוב עליו לא מעט אני מניחה אבל בואו נתחיל בראשי פרקים ובאופן כללי.

ככול שעבר הזמן, העסק גדל ואני גדלתי. הבלוג שהיה פעם קטן ומותק הפך להיות מותג.

זה הזוי להבין את זה, זה עוד יותר הזוי להפנים את זה, זה עוד יותר הזוי להבין שאני- זה.

עוגת זברה בחושה

אז עם הגדילה של העולם הזה שקוראים לו TivonEat מאפריל אני יוצאת לדרך חדשה.

ב 29/03 אני מעבירה את סדנת הבישול האחרונה אצלי בבית ומתחילה להעביר סדנאות משודרגות חד / דו חודשיות במקומות שמיועדים להעברת סדנאות. (פרטים בהמשך!)

הדבר העצום הבא שקורה ואתם תשמעו עליו הרבה הוא שאני יוצאת עם סדרה מרגשת ומרתקת של הרצאות.

חלקן לימודויות (הבלוגר כמוביל דעה, משפיענות רשת וכו׳) וחלקן מעשירות והשראתיות (איך הרמתי את עצמי מהמקום הכי נמוך שרק יכולתי לדמיין ובניתי עולם שלם. איך לנצל את כל סוגי הפוטנציאל שטמונים בנו וכו) פרטים בקרוב… 🙂

עוגת זברה בחושה

שני הדברים הבאים והמרגשים שעתידים לקרות בקרוב שאני מתכננת אותם כבר יותר מחצי שנה (!) ואני הולכת לצאת איתם מהארון בהשראת נטלי לוין המהממת שהיא חברת אמת שלי, בפוסט הבא…

אז כפי שאתם רואים הרבה מאוד דברים קורים ואני בהתרגשות שיא.

ובנתיים, בואו נחגוג עם עוגת זברה בחושה ומהממת?

אחת העוגות היפות והפשוטות שיצא לי להכין ואני מפצירה בכם להכין אותה לסופ״ש!

אוהבת את כולכם ברמות שאתם לא מבינים, באמת, אתם מה שעושה את כל זה להיות מה שהוא.

תודה, מכל הלב.

עוגת זברה בחושה

עוגת זברה בחושה


הכנות
10 דקות
בישולים
35 דקות
מתי מוכן
עוד 45 דקות

מה צריך

עוגה (תבנית עגולה 22 ס״מ) 

רטובים

2 כוסות חלב סויה

1 כף חומץ

1/2 כוס שמן

1 וחצי כפיות תמצית וניל

לשדרוג- 1 כף ליקר קפה או כל ליקר אלכוהולי מתוק אחר

יבשים

1 כוס קמח כוסמין לבן / חיטה לבן

1 וחצי כוסות קמח כוסמין מלא / חיטה מלא

1 וחצי כפיות אבקת אפייה

2/3 עד 1 כוס סוכר חום

תוספות

3 כפיות אבקת קקאו

1 כפית נס קפה (לא חובה)

מה עושים

עוגה

רטובים

בקערה לערבב חלב סויה וחומץ עד לקבלת בועות

להוסיף את כל שאר המרכיבים ולערבב טוב

יבשים

לתוך קערה נוספת לנפות את הקמחים

להוסיף את כל שאר המרכיבים היבשים ולערבב טוב

הכנה

להדליק תנור על 165 מעלות

להעביר תערובת יבשה לרטובה בשלוש נגלות עד לקבלת בלילה אחידה

לחלק את הבלילה לשתי קערות

לקערה אחת לנפות קקאו וקפה ולערבב טוב (עכשיו יש לנו בלילה בהירה ובלילה כהה)

להניח כף גדושה בלילה בהירה במרכז תבנית משומנת היטב

להניח מעל כף בלילה כהה ומעליה כף בלילה בהירה וחוזר חלילה עד שנגמרות הבלילות

לאפות 35-45 דקות עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה

לקרר לחלוטין לפני שחותכים



הערות והמרות:

  • אפשר רק קמח לבן
  • אפשר רק קמח מלא (העוגה תהיה פחות אורירית)
  • לא ממליצה להשתמש בתבנית יותר גדולה מזו כי העוגה תצא נמוכה
  • אפשר לעשות כל מיני צבעים לא חייב וניל – שוקו, תתפרעו

הסדנאות שלי

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים