GIFT CARD התחבר/י

טראפלס שוקולד טבעוני


היי כולם

לפני בערך חצי שנה היינו בארוחת ערב אצל אחות של מתן שהיא גם חברה שלי…

לקינוח היא הכינה טראפלס שוקולד טבעוני, ואני שלא כזה חובבת שוקולד הייתי די אדישה ולא מיהרתי לטעום.

כולם אכלו ולא הפסיקו להגיד כמה זה טעים.

אחות של מתן אמרה לי- תעשי טובה, תטעמי אחד, רק אחד.

אז טעמתי.

ותקשיבו- וואו!

הטראפלס פשוט נמס לי בפה, עם אפטר טייסט משוגע של משהו שלא הצלחתי לזהות ומסתבר שזה הסוד של המתכון הזה!

טראפלס שוקולד טבעוני
שאלתי אותה מאיפה המתכון.

היא אמרה שהיא מצאה באינטרנט באיזה אתר חדשות כזה והיא לא זוכרת איזה.

מאז היא הכינה את הטראפלס הזה עוד מלא פעמים וכל פעם אני בהלם מחדש.

אז מפה לשם החלטתי שאני עושה מעשה!

החלטתי רק על פי טעם לנסות ולשחזר מה יש במתכון המושלם הזה.

עירבבתי, הוספתי, שיפצתי, חיכיתי, טעמתי ו… מושלם!

אז אני שמחה ממש לחלוק אתכם כאן את המתכון הכייפי הזה לטראפלס טבעוני.

הוא מהיר להכנה, הוא מרשים, הוא מפנק ואי אפשר להספיק לאכול אותו.

מתכון מעולה בדיוק לתחילת הסופ״שׁ, שיהיה לכם משהו לנשנש עד שבת בערב.

סתם, לא מאמינה שזה יחזיק אפילו עד הארוחת ערב של שישי 🙂

שיהיה בתיאבון!

טראפלס שוקולד טבעוני

טראפלס שוקולד טבעוני


הכנות
10 דקות
בישולים
5 דקות
מתי מוכן
עוד שלוש שעות קרור

מה צריך

טראפלס (15-18 חתיכות)

250 גרם שוקולד מריר

150 מ״ל קרם קוקוס 20% שומן לפחות

3-4 כפות מייפל / סוכר חום

3 כפות טחינה

1 כפית תמצית וניל

ציפוי

2-3 כפות אבקת קקאו / קוקוס טחון / אגוזים מרוסקים

מה עושים

טראפלס 

בסיר קטן להמיס את כל מרכיבי הטראפלס (בלי הציפוי)

להעביר לכלי רחב ולהכניס למקרר לשלוש שעות לפחות להתייצבות

להוציא מהמקרר ואו לכדרר כדורים או לחתוך קוביות

לצפות ולהגיש

לשמור במקרר או במקפיא כל עוד לא בהגשה



הערות והמרות:

  • את הטחינה אפשר להחליף בכל חמאת אגוזים אחרת (בוטנים, שקדים, לוז וכדומה)
  • את קרם הקוקוס אני לא ממליצה להחליף כי הוא מה שעושה את הטראפלס כזה קרמי אבל אם אין ברירה אפשר להמיר בחלב סויה / שקדים / אורז
  • אפשר להוסיף איזה 2 כפות אלכוהול כלשהו לשדרוג

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים