היי היי!
טוב אנחנו במין ימים מוזרים כאלו שאנחנו בין חגים לחגים לחגים.
היו לנו גם את ימי הזכרון כמובן, ואז היה לנו יום העצמאות ועוד שניה אנחנו נכנסות ללופ המטורף של מתכונים לשבועות…
ואם אני לא טועה יש באמצע גם ל״ג בעומר?!
אני ממש אוהבת את התקופה הזו. התקופה של לפני שבועות זו התקופה הכי עמוסה וכייפית בבלוג.
בכלל חגים אלו ימים שהבלוג בהם ממש פורח (ואני איתו).
יש המון רעיונות למתכונים, יש המון ביקוש מצידכן למתכונים ויש המון יצירתיות גם אצלי וגם בכלל ברשת.
טוב אז, אחרי שעברנו את יום העצמאות ורגע לפני שאנחנו צוללות לשבועות, יש לנו כמה ימים של רגיעה.
ובימים האלו התחשק לי להכין מתכון יומיומי.
מתכון קל וביתי ופשוט ורגיל… כזה שמכינות באמצע שבוע, כזה שהכל בקערה אחת ולתנור.
כזה שנשמר מעולה כמה ימים במקרר ושאפשר להקפיא.
ואז החלטתי- פשטידת ירקות טבעונית עם מלא גבינות והפתעות!
גם כי אין על פשטידות וזה הכי סוגר פינה וטעים בכל ארוחה ביום.
גם כי זה בא טוב עם סלט שזה קריטריון מאוד חשוב בעיני.
וגם, כי זה כל הדברים שכתבתי פה שהתחשק לי שיהיו במתכון הזה.
והיא יצאה וואו! הכי פשטידה של אמא שלי כשהיינו קטנים- הכל לקערה מערבבים ולתבנית.
איך אני אוהבת מתכונים כאלו.
ורגע דבר קטן אחרון- הולך להיות לנו פה שמח מאוד בבלוג עד שבועות, יש כבר לו״ז מלא, צפוף ומרגש לזמן הקרוב.
אני אהיה עמוסה בייצור תוכן וימי צילום אני אעשה הכל כדי לענות לכן על כמה שיותר הודעות ושאלות עד החג.
אז תתחילו לשאול כבר מעכשיו, שיהיה לי זמן להשתלט על הכל 😜
יאללה בתיאבון!