סדנת בישול יפני טבעוני מסורתי

בסדנא נלמד להכין מנות יפניות טבעוניות מסורתיות ונגלה את סודות המטבח היפני המרתק.

    תאריך

    30/11/2018

    שעות

    10:00-13:00

    מיקום

    תל אביב, שוק לוינסקי

    מחיר

    280 שקלים

מה נכין?

  • אגדאשי טופו מסורתי

    .
  • פטריות בקרם גומא (סומסום) בליווי אטריות אודון

    .
  • יאקי אוניגרי במילוי בטטה במרינדה עשירה ואבוקדו

    .
  • סטייק טופו מדהים במרינדת מיסו ומייפל

    .
  • פודינג תה ירוק מיוחד במינו

    .

להרשמה ופרטים נוספים:

שקמה

050-2323428 | tivoneat@gmail.com

או ברשתות החברתיות