סדנת בישול יפני טבעוני מסורתי

בסדנא נלמד להכין מנות יפניות טבעוניות מסורתיות ונגלה את סודות המטבח היפני המרתק.

    תאריך

    06/05/2019

    שעות

    18:45-22:15

    מיקום

    תל אביב שכונת מונטיפיורי

    מחיר

    340 שקלים

מה נכין?

  • אגדאשי טופו מסורתי

    .
  • פטריות בקרם גומא (סומסום) בליווי אטריות אודון

    .
  • יאקי אוניגרי במילוי בטטה במרינדה עשירה ואבוקדו

    .
  • סטייק טופו מדהים במרינדת מיסו ומייפל

    .
  • פודינג תה ירוק מיוחד במינו

    .

להרשמה ופרטים נוספים:

שקמה

050-2323428 | tivoneat@gmail.com

או ברשתות החברתיות