זהו, מחר ערב ראש השנה והנה עולה מתכון אחד אחרון לכבוד החג.
מתכון לקציצות בטטה בתנור טבעוניות, ללא גלוטן, מתקתקות וטעימות עם רוטב מעולה!
השנה ללא ספק עלו לפה קצת פחות מתכונים מבדרך כלל לראש השנה.
בשנים רגילות אני מפציצה באיזה 6-8 מתכונים לפחות!
אבל וואלה השנה נסיבות מקלות…
אני באמצע חודש שמיני ופשוט באיזה שהוא שלב את מבינה שאין ברירה אלא להוריד הילוך.
פיזית, הדברים נהיים מסובכים יותר, מעייפים יותר, ממש ממש מסורבלים יותר 🙂
וגם נפשית וריגשית, הלידה מתקרבת, הראש עסוק כולו בהכנה ללידה ובהורות שמחכה לנו ממש פה.
מעבר לכל זה גם היו לא מעט דיבורים על סגר, הקורונה פה להשאר עושה רושם ובקיצור- זה לא חג רגיל בבלוג!
אבל יחד עם כל הדברים האלו הצלחתי לפתח לנו כמה מתכונים מעולים חדשים לחג שיצטרפו לכל עשרות המתכונים לראש השנה שכבר יש בבלוג.
והנה היום עולה האחרון מבינהם.
והוא מתכון נהדר! כי הוא קל להכנה, מחומרים שיש בכל בית, כי הוא טעים, כי הוא מתאים לחג וכי מי לא אוהבת קציצות בטטה?!
אז, אני מקווה שאם התפריט שלכן לערב חג לא סגור, תוסיפו את הקציצות האלו.
ואם התפריט כן סגור פשוט תכינו אותן בכל יום אחר בשנה כי הן נהדרות!
שיהיה חג שמח וטעים ומתוק ושנה של קסם לכולכן/ם 😊❤️