צהריים טובים לכולם.
לפני שבועיים היה לי יום צילום לאריאל שהיא גם חברה טובה, גם בלוגרית מדהימה וגם קולגה שיוצא לי לעבוד איתה לא מעט.
כחלק מיום הצילום בו צילמנו 5 מתכונים שלה, צילמנו גם מתכון שלה לקציצות קישואים.
אני לא כזה אוהבת קישואים, לא ממש מבינה את הירק הזה ולא יצא לי עד היום לאכול משהו עם קישואים שגרם לי להגיד- וואו!
זה לא שזה לא טעים, זה פשוט לא ממש מעניין בעיני.
אבל מאז שצילמתי לאריאל את הקציצות מתחשק לי ממש ממש להכין קציצות קישואים טבעוניות לבלוג.
אז אתמול בבוקר סתם בעוד אחת מהשיחות היומיות שלנו, אני ואריאל דיברנו על הקציצות האלו וסיפרתי לה שחשבתי להכין אותן ולהוסיף להן טופו מגורד.
החלטנו שתינו שזה רעיון טוב וששווה לנסות.
חזרתי הביתה, הוצאתי את הפומפיה והתחלתי לגרד!
החלטתי ללכת על שילוב של קישוא, תפוח אדמה, בצל וטופו.
הוספתי יוגורט טבעוני ושמרי בירה, הוספתי תבלינים וזה יצא כזה טוב 🤩
אני חילקתי את הכמות לשתיים וניסיתי גם באפייה וגם בטיגון.
זה תלוי ממש מה ההעדפה האישית שלכם. אני טיגנתי במעט שמן זית על מחבת נונסטיק וזה יצא ממש ממש טוב.
ובמקביל אפיתי על מעלות גבוהות בתנור וזה גם יצא ממש טוב.
בעיני שתי האופציות מעולות אז תלכו על זו שמדברת עליכן יותר.
ולגבי הקישואים- זה לא גרם לי לחשוב שקישוא זה הירק הכי טעים בעולם אבל זה ממש מעולה בקציצות ללא ספק!
בטוחה שתהנו.