מי עוד שמח שהסתיו בעיצומו ושנראה שיש חורף באופק?
זה מצחיק להזכר אחורה, איך לפני שעברתי לגור בלונדון הייתי אובססיבית לקיץ.
לא יכולתי לסבול חורף, רק המחשבה על זה שנגמר הקיץ היתה עושה לי רע.
ואז עברתי ללנדון, עיר בה רוב השנה חורף והחורף הוא חורף אמיתי.
ושמונה שנים בעיר הזו, הביאו איתה כל כך הרבה…
זכרונות, חוויות, חברים לחיים, רגעים קסומים, רגעים קשים, אהבה, גדילה ומה לא.
וכל כך הרבה מכל אלו קרו, בחורף.
עם השנים בכלל בלי לשים לב, החורף הפך להיות עונה קסומה בעיני.
אני מתרגשת מהעננים, מהשינוי באווירה, מהשקיעות המדהימות שיש בחורף, מהתחושה שנקי…
והנה היה לנו סופ״ש גשום והיום השמיים מכוסים עננים ואני החלטתי לפנק אתכם במתכון טעים במיוחד.
תבשיל חמאת בוטנים אפריקאי, או מרק חמאת בוטנים אפריקאי כמו שחלק קוראים לו.
כשמגיע החורף המון בלוגרים אירופאים שאני עוקבת אחריהם תמיד מכינים אותו וכבר שנתיים שבא לי שהוא יעלה לבלוג.
אז יאיי, היום זה היום.
הוא עשיר מאוד, מלא בירקות והפתעות ובטעם ממכר במיוחד של בוטנים (לחובבי הז׳אנר כמוני)
נראה לי גם שמה שהכי כיף בו זה שהוא ממש מהיר להכנה.
הוידיאו ביוטיוב הוא אחד הקצרים שאי פעם עשיתי- 2 דקות כולל דיבורים 🙂
בקיצור- תכינו ותהנו וספרו לי איך יצא.
רוצים עוד רעיון לתבשיל? נסו גם את זה- תבשיל עדשים טבעוני