מרתון שבועות של הבלוג ממשיך!
והיום אנחנו במתכון השני מחוברת שבועות המרגשת- ניוקי ארטישוק פטריות.
ניוקי זו מנה מנצחת כי בעיני כמעט כל רוטב שנכין לה יצא מושלם.
והפעם הלכתי על משהו מצד אחד מיוחד ומצד שני הכי קל להכנה שיש-
קרם ארטישוק ופטריות עם תרד, שום, צנוברים וגבינות טבעוניות. יאם!
זה שילוב כל כך טוב וזו מנה מעולה לשבועות.
היא גם קלאסית, גם כולם אוהבים אוכל איטלקי, גם קל ממש להכין אותה וגם- אפשר להכין אותה ממש ברגע האחרון כי היא מהירה כל כך.
וגם, הכי טעימה ישר אחרי הכנה.
שבועות הזה קצת שונה משנים קודמות, אני הולכת הרבה יותר על קלאסיקות ומנות פשוטות אבל מרשימות.
גם המאפה המדהים שהיה שבוע שעבר וגם הניוקי וגם כל המתכונים שיעלו בהמשך- הם נראים מטורפים אבל ההכנה שלהם כזו קלה!
דרך אגב, שבוע הבא הולך להיות לנו מדריך מלא להכנת עוגת גביה אפויה טבעונית קלאסית- תתכוננו 🙂
ולגבי הניוקי- אפשר להחליף כמעט את כל המרכיבים של הרוטב ועדיין יצא לכן מדהים-
נגיד לרוטב כתמתם אני ממליצה על בטטה מבושלת במקום הפטריות והארטישוק.
לרוטב ירוק אפשר ברוקולי במקום הפטריות ואפשר להוסיף גם פסטו!
לרוטב סגלגל סלק וכו וכו וכו.
תתפרעו ותהיו יצירתיות זה יהיה טעים ומהמם כך או כך.
יאללוש, נתראה פה עם מתכון לקינוח כוסות לשבועות בהמשך השבוע. נשיקות.
פרסום בשיתוף תנובה ALTERNATIVE