GIFT CARD התחבר/י

גביניות אספרגוס


תופים בבקשה… זה קורה! הגיע הרגע! אתן מוכנות?!

מרתון שבועות האגדי של הבלוג יוצא לדרך… 🤩

מתכונים טבעוניים לשבועות הכל מהכל מהכל מעכשיו ועד רגע לפני החג…

מה לא יהיה לנו פה? וואו וואו- מאפים, עוגות, קינוחי כוסות, טראטים, אפילו פבלובות טבעוניות יהיו פה ☺️

שלא נדבר בכלל על עוגת הגבינה המדהימה שתהיה וכל שאר ההפתעות.

אני- מתרגשת- ממש!

גביניות אספרגוס

באמת שאני מחכה לחג הזה כל השנה. זו פשוט תקופה כל כך משמחת.

יש משהו לא רק ביצירתיות אלא גם בהנגשה של הטבעונות בחג הזה שבאמת מרגיש לי כמו סוג של שליחות.

כל שנה אני חושבת מה הכי יפתיע את האורחים שלכם. מה יהיה לכם הכי קל ופשוט להכין.

מה יהיה הכי מרשים? מה יגרום לכולם לשאול- זה טבעוני?!

גביניות אספרגוס

והשנה אתן יכולות לצפות ללא פחות מכל מה שכתבתי פה עכשיו.

ואנחנו מתחילות עם מתכון כל כך חמוד שאני קצת מאוהבת בו- גביניות אספרגוס! איזה חמודים הם נכון?

כיסונים של בצק עלים ממולאים במילוי פסטו עשיר, עם גבעולי אספרגוס שמצבצים מכל צד.

מי אמרה מנה ראשונה לערב חג ולא קיבלה?

מקווה שתהנו מהמתכון הראשון במרתון, ותשמרו מקום בבטן כי יש לנו עוד כל כך הרבה 😊❤️

גביניות אספרגוס

פרסום בשיתוף תנובה

גביניות אספרגוס


הכנות
20 דקות
בישולים
30 דקות
מתי מוכן
עוד 50 דקות

מה צריך

מילוי (12-16 חתיכות)

250 גרם ממרח סויה 9% תנובה ALTERNATIVE

½ כוס פתיתים בסגנון גאודה תנובה ALTERNATIVE

100 גרם טופו בטעם טבעי תנובה ALTERNATIVE מגורד דק בפומפיה

3-4 כפות פסטו

מלח על פי טעם

בצק

1 חבילה ריבועי בצק עלים מופשר על פי ההוראות של האריזה

שמן זית לזילוף

תוספות

10-12 גבעולי אספרגוס טריים / ראשי ברוקולי

ציפוי

3-4 כפות שמן זית

מה עושים

מילוי

בקערית לערבב את כל מרכיבי המילוי

לטעום ולהוסיף מלח על פי טעם

בצק והרכבה

להדליק תנור על 180 מעלות

להניח כפית של מילוי לאורך מרכז כל ריבוע בצק עלים

לחתוך את גבעולי האספרגוס / ברוקולי כך שיתאימו לאורך הריבוע

להניח 2-3 חתיכות גבעולים / ראשי ברוקולי מעל המילוי

לסגור פינה אחת של הריבוע מעל האספרגוס ואת הפינה השניה לסגור מעל כך שהיא עוטפת את הבצק לחלוטין עד לחלק האחורי שלו, להדק טוב

אפייה

להניח את הגביניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה

למשוח בשמן זית ולאפות 25-30 דקות עד שזהוב ותפוח

ברגע שהגביניות יוצאות מהתנור למשוח אותן בעוד שמן זית (ממליצה לחזור על הפעולה לפני הגשה)

להגיש חם או קר



הערות והמרות:

  • טיפ- במקום אספרגוס אפשר להשתמש בכל ירק אחר- בטטה / קישוא / סלק / בצל וכו׳
  • במקום פסטו אפשר ממרח עגבניות מיובשות או פלפל קלוי
  • אפשר להכין בצק לבד מהמתכון הזה- בוריקיטס טבעוני

בית ספר וירטואלי לבישול!

עקבו אחרי באינסטגרם

קבלו עדכונים טעימים

    רוצים ללמוד
    לבשל טבעוני?
    מגוון סדנאות בישול
    מחכות לכם כאן-
    לפרטים נוספים