שלום לכולם!
איזו תקופה מוזרה אה?
פוסטים עולים בימים לא קשורים וקשה לדעת בכלל מה כבר מתחשק לנו לאכול.
אנחנו עדיין במתכונים לחגים באש ובמים או שכבר נמאס לנו לגמרי וכבר ממש מחכים לאיזון המתבקש?
בטח שמתם לב שברשתות החברתיות אני השבוע ממש מאזנת.
רוב מה שהעליתי השבוע היו דברים קלילים ומזינים כי אני אישית פשוט לא יכולתי יותר 🙂
אבל אבל, רגע!
יש עוד סופ״ש מחר, ויש עוד ערב חג ביום ראשון, אז ממש לא סיימנו.
את הגראנד פינאלי של החגים החלטתי לסיים עם מאפה פילו תרד ובטטה.
היו כל כך הרבה מתוקים לאחרונה בבלוג שהחלטתי לחזור למה שחשוב באמת- בצק!
לכל מי שלא יודע בצק פילו הוא לא בצק עלים וזה הבדל מהותי כי הוא מורכב רק ממים וקמח ואין בו טיפת שמן ובטח שלא מרגרינה.
זה אחד הבצקים החביבים עליי בגלל הקראנצ׳יות הממכרת הזו שלו.
אז הנה, אנחנו לפני ערב חג אחרון (עד שעוד שניה חנוכה) ואני מוכנה עם המאפה הכייפי הזה.
את הרעיון המהמם לשבלול במרכז המאפה קיבלתי מיותם אוטלנגי .
אבל אם אין לכם כוח להכין שבלול אתם יכולים לוותר לגמרי על החלק הזה.
אז יאללה, שיהיה לנו עוד סופ״שׁ נעים ועוד ערב חג טעים ונתראה פה בשבוע הבא 🙂
רוצים עוד מתכונים עם פילו?
מה דעתכם על מאפה פילו תרד וגבינות טבעוניות?