היי לכולם!
איזה כיף היום בבלוג. מתכון מושלם, טעים, מפנק ויפייפה הצטרף היום לבלוג ואני ממש מתרגשת.
אני רוצה לספר לכם את הרקע להתהוות המתכון הטעים הזה.
לפני כמה שבועות הייתי אצל נטלי (הלא היא חברתי היקרה עוגיו.נט). תוך כדי שיחה על הא ודא (אוכל!) עלה פתאום בצק פילו.
נטלי אמרה משהו כמו- את חייבת להכין מתכון טבעוני עם בצק פילו, ואני אמרתי- נראה לך? בחיים לא, יש בזה מרגרינה ונטלי אמרה לי- אמממ לא.
ואז התגלה לי, שאני, בלוגרית אוכל, הייתי עד אותו הרגע תחת הרושם המוטעה לחלוטין (שהמצאתי לבד…) שבבצק פילו יש מרגרינה!
עכשיו, אני יודעת שבצק פילו עשוי מקמח חיטה לבן, ואתם יודעים שכמעט אין בבלוג מתכונים מקמח חיטה לבן אבל יחסית לזה שחשבתי שהדבר הזה מלא במרגרינה- אני מבסוטית לגמרי. 🙂
אז מאותו רגע ההארה שהיה לי אצל נטלי ועד היום, חלמתי על הכנת מתכון עם בצק פילו.
היו לי כל כך הרבה רעיונות.
שבוע שעבר ביום שני, החלטתי שהגיע הזמן להכין את המתכון.
קמתי בבוקר, התכוננתי, קניתי את כל המצרכים, היה לי כבר ויז'ן והכל היה מוכן ומוזמן.
הוצאתי את הבצק מהמקפיא וחשכו עיני! מה שש שעות הפשרה?? אף אחד לא סיפר לי!!! בעעעעעע
אז למי מכם שלא עבד אף פעם עם בצק פילו, מסתבר שצריך להפשיר אותו במקרר 6 שעות לפחות לפני שמתחילים לעבוד.
אז מפה לשם, הכנת המתכון נדחתה בשבוע… והנה היום הגיע היום.
המתכון הזה כייפי כל כך, גם כי הוא יפה וטעים וגם כי זה כל כך כיף להכין את כל הקיפולים האלו ולעשות צורות!
שימו לב ששמתי לכם לינק לתמונות של המחשה של הקיפולים בתחתית המתכון, הלינק הוא לבלוג של רחלי והמתכון שלה ממש לא טבעוני אבל התמונות ממחישות ממש טוב.
וגם, כמובן שכל תהליך ההכנה של המתכון שלי, צולם בוידיאו ועולה לערוץ יוטיוב שיוצא לאור שבוע הבא!!! יאאאאאא
בקיצור חברים, לכו לקפל קצת בצק פילו ושיהיה לכם מלא בתיאבון.