שלום לכולם!
ובכן ובכן, המרתון ממשיך ובגדול.
היום עולה לבלוג מתכון שני מתוך שניים שהכנתי עם אריאל המהממת מהבלוג בריאלי.
זוכרים את המאפינס שוקולד וחמאת בוטנים שכל כך הרבה מכם עפתם עליו?
אז הנה המתכון השני בסדרה בה אריאל מנסה לגרום לי לאהוב כוסמת.
אני עפה על המתכון הזה מכמה סיבות:
דבר ראשון זה מביך כמה קל להכין אותו, באמת קצת לא נעים לי מכם 🙂
דבר שני הוא מתאים בול בול בול לפסח- כי הוא ללא גלוטן והוא כשר לפסח (יש שמחמירים עם כוסמת כמו עם אורז אז תבררו אם אתם שומרים בכזו רמה)
דבר שלישי- הוא טעים בקטע ממכר!
אז יש לנו פה לא מעט סיבות להתרגש מהמתכון הזה נכון?
אני ואריאל בחרנו להפציץ בכל מיני סוגי ירקות וזה יצא נהדר.
למי מכם שממש מרגיש טעמים כמוני, אני ממליצה להוסיף כף שתיים של פסטו או כל תוספת אחד לבלילה של הבצק- זה לגמרי מעלים את מעט הטעם של הכוסמת שיש למאפה.
חוץ מזה רציתי לספר לכם שהיום יש לאחיין שלי ברית ואני אחראית על הקינוח ועל פינת הקפה.
אמא ביקשה שאני לא אגזים אבל יצאתי לחלוטין מכלל שליטה…
כל המעללות שלי וכל מה שהכנתי, בלייב בסטורי באינסטגרם- אם אתם לא עוקבים אחריי בואו, כיף שם- TivonEat
אם אין לכם אינסטגרם- תפתחו, זה שווה! 🙂
יאללה נתראה במתכון הבא, נשיקות.